Saulėlydis parašė:
na tai pačiu laiku, o ne 42sav![]()
tai turejau omeny, kad noreciau anksciau, nei terminas ir ne po termino 2 sav 😀😀 jeigu jau vaikelis 38 sav skaitosi isnesiotas
, bet pasikartosiu noreti nedraudziama
Saulėlydis parašė:
na tai pačiu laiku, o ne 42sav![]()
tai turejau omeny, kad noreciau anksciau, nei terminas ir ne po termino 2 sav 😀😀 jeigu jau vaikelis 38 sav skaitosi isnesiotas
, bet pasikartosiu noreti nedraudziama
N_I_D_A parašė:
O aš labai norėčiau, kaip ir pirmą sūnų, termino dieną gimdyti😄 patogi data ir šiaip jausčiausi rami, kai žinočiau, kad sulaukiau termino, o ne belekada gali gimdym…
Aš irgi nenorėčiau anksčiau nei kovo mėn, nes vyras atostogas ims tik nuo kovo 1d
Sveikos, o sakykit kaip tas vyro mėnesis atostogų kuris priklauso, kada jį reikia pasiimti ir kur turi kreiptis? Pirma karta tai nieko nežinau🫣. Ar gali iškarto diena prieš darbe rašyti prašymą(ar kur reikia) ar reikia išanksto, nes galvoju kaip bus kai ligoninej po gimdymo reiks pabūti kelias dienas, viena nenoriu, o jam tai į darba🙄
Angels22 parašė:
Sveikos, o sakykit kaip tas vyro mėnesis atostogų kuris priklauso, kada jį reikia pasiimti ir kur turi kreiptis? Pirma karta tai nieko nežinau🫣. Ar gali iškarto die…
Reikia užpildyti prašymą Sodroje. Mano vyras atsimenu gimdykloj būnant darbą informavo, kad jau viskas. O grįžęs namo susitvarkė sodra.
Angels22 parašė:
Sveikos, o sakykit kaip tas vyro mėnesis atostogų kuris priklauso, kada jį reikia pasiimti ir kur turi kreiptis? Pirma karta tai nieko nežinau🫣. Ar gali iškarto die…
Pirmiausia informuoti darbe turi, o vėliau jau susitvarkyti sodroje
Man irgi klausimas, o jei esame nesusituokę? Po ligoninės, pirmiausia pas notarą dėl pavardės, tik tada visa kita?
Akv123 parašė:
Pirmiausia informuoti darbe turi, o vėliau jau susitvarkyti sodroje![]()
Man irgi klausimas, o jei esame nesusituokę? Po ligoninės, pirmiausia pas notarą d…
Dabar uztenka i metrikacija
nereikia
pas notara, bet manau, kai patvirtins tevyste
tik tada viska
galit tvarkytis, nes logiskai pagalvojus is kur sodrai
zinot, kad cia to vyro vaikas ir jam tikrai priklauso menuo atostogu ?
Lindi parašė:
Dabar uztenka i metrikacija
nereikia
Tas tai taip. Darbe iškart sakė išleis jei norės, o jau sodros išmoką susitvarkys kai tėvystę pasitvirtins. Aš va galvojau, kad pas notarą reikia, ačiū 😊
Akv123 parašė:
Tas tai taip. Darbe iškart sakė išleis jei norės, o jau sodros išmoką susitvarkys kai tėvystę pasitvirtins. Aš va galvojau, kad pas notarą reikia, ačiū 😊…
Galit net per registru cento savitarna tevyste patvirtinti, jei turit el parasus abu tevai 🙂
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai