Karusele parašė:
Perskaiciau komentarus, nu tai net nesinori tokioj grupej but, kazkaip atejau pozityvo pasisemt, o kai kuriu nariu zinutes pribloske, tikros bobos. 🙈🤔
Pritariu🫣
Karusele parašė:
Perskaiciau komentarus, nu tai net nesinori tokioj grupej but, kazkaip atejau pozityvo pasisemt, o kai kuriu nariu zinutes pribloske, tikros bobos. 🙈🤔
Pritariu🫣
Diskusija perkelta iš kitos temos
Nuewa parašė:
Sveikos, negi Spalio mėnesis taip ir liks be grupės??? sukūriau naują gal bus norinčių pasidžiaugti kartu 🙂
Sveika, prisijungiu🙂
Sveikos!
Yra uždara grupė: https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2025m-spalio-men-zirniukai/page/20
34mamytė parašė:
Sveika, prisijungiu🙂
Kaip laikaisi? aš kol kas dar niekam nepranešiau.. nežinau dar truputi netikėta nors ir planuota..🙂
Nuewa parašė:
Kaip laikaisi? aš kol kas dar niekam nepranešiau.. nežinau dar truputi netikėta nors ir planuota..🙂
Labas, laikausi gerai, taip pat niekas nežino dar, sužinos jei viskas gerai bus tik tada.O šiaip pats neštumas netikėtas, su mįsle kaip sakau🙂
34mamytė parašė:
Labas, laikausi gerai, taip pat niekas nežino dar, sužinos jei viskas gerai bus tik tada.O šiaip pats neštumas netikėtas, su mįsle kaip sakau🙂
na pas ginekologe tik 24 d. ar pavyks nuslepti. tik jei nebus ryškių pojūčių. nes pirmą nėštumą buvo baisi toksikoze tai tokio dalyko nenuslepsi 😄
Nuewa parašė:
na pas ginekologe tik 24 d. ar pavyks nuslepti. tik jei nebus ryškių pojūčių. nes pirmą nėštumą buvo baisi toksikoze tai tokio dalyko nenuslepsi 😄
Aš kadangi ne lietuvoj gyvenu tai pirmas eko bus tik 12sav, iki to laiko paprasti apsilankimai tik.Man taip nepriimtina, todėl pradėsiu planuot grįžima kaip bus kokios 8sav apsilankimui pas savo ginekologe.Dėl pojučiu tai nevargina manęs nei pykinimai nei blogumai bent jau su praitais nėštumais, tikiuosi ir su šiuo bus taip pat.
Sveikos, prisijungiu ir as!
Nestumas labai netiketas, ivairiausios mintys galvoje neduoda ramybes, bet vyras labai teigiamai nuteike, ir pradedu džiaugtis, ir gyventi laukimu ☺️
Siaip jokiu simptomu aparta veluojanciu menesiniu, veluoja dar tik kelias dienas, bet siandien pasidarius testa parode rysku + 😀
Gyvenu Airijoje, tai vizito pas gydytoja teks palaukti iki 12sav. 😬
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai