MarTra parašė:
O kada mm turi but??
Numatomos sausio 15 diena
MarTra parašė:
O kada mm turi but??
Numatomos sausio 15 diena
Tai aš parašė:
Numatomos sausio 15 diena![]()
Bandyk nuo sausio 10, bet jei ir pastojai gali iki mm dienos nerodyt. Cia indvidualu
MarTra parašė:
Bandyk nuo sausio 10, bet jei ir pastojai gali iki mm dienos nerodyt. Cia indvidualu
Aciu
Tai aš parašė:
Sveikos mergaitėsSakykit kada jau NT rodytų ||,pagal kalendorių (tėvų darželis) OV buvo gruodžio 31 d
Neesu tika,kad būtent ir tada ji buvo,testų OV nes…
Testuotis jau galit pradėt ir nui 10d, bet jei norit iškart aiškaus atsakymo, o ne vaiduoklių medžioklės, tai sulaukit mm dienos 🙂
Jūs per visas grupes klausiat to paties klausimo, o galiausiai dar ir temą sukūrėt. Niekas jums neatsakys tiksliai į šį klausimą, nes jūs nesėket ov, nematavot bkt, o ką rašo td, čia iš vis nulis sveikų, nes jokia internetinė programėlė, be jūsų suvestu realiu duomenu, jums niekad nieko nepasakys. Todel cia klausimas su sakute ant vandens. Tokiu atveju lieka nt daryt tik kelios dienos iki busimu mm, jei ciklas reguliarus ir zinote, kada jos turi buti. Sėkmės.
Tai aš parašė:
Numatomos sausio 15 diena![]()
Mano drauge
15 d . As galvoju tempt iki savaites po, jei nebus mmm. Bet is patirties zinau, kad su pigiais testais pazaisiu ir iki tol
Erika P. parašė:
Jūs per visas grupes klausiat to paties klausimo, o galiausiai dar ir temą sukūrėt. Niekas jums neatsakys tiksliai į šį klausimą, nes jūs nesėket ov, nematavot bkt,…
Nepatinka,apeikim,neskaitykim
Rasysiu,kad ir per visas 20
Tabula Rasute parašė:
Mano drauge15 d . As galvoju tempt iki savaites po, jei nebus mmm. Bet is patirties zinau, kad su pigiais testais pazaisiu ir iki tol
Ooo geras
As irgi nekantriai laukiu kada galesiu darytis testuka
As galvoju savaitgali bandyti pasidaryti
Pas mane MM nereguliarios tai sunku pasakyti ar tikrai ta diena sirgsiu
Dazniausiai buna kaip parodo (tevu darzelis kalendoriuje) ir atitinka MM
Bet buna ir pokstu....ana menesi velavo 13 dienu...jau maniau pavyko ir pagavom ziniuka,bet...susirgau
Dabar vel laukimas
Tai aš parašė:
Nepatinka,apeikim,neskaitykimRasysiu,kad ir per visas 20
![]()
Bet tai kokia jūs mandra perdėtai. Jums konkrečiai į klausimą, be išvedžiojimų atsakyta buvo ir dar nepasitenkinimą keliat.kita vertus, gimdžius jau tai kaip jums čia tokie klausimai dar kyla. 😀 Už tai ir nesinori kartais tokiom į klausimus atsakinėti, nes dar ir kalta lieki. Jums turbūt pms, kad tokia pikta. 😀
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai