Labas, mergaites, na as tiesiaja einu, pasirodau
tevu-darzelis.lt/rk52839@131022cb0c8
Kristut, gal dar pakilsi, gal cia tas vadinamas vienkartinis pakritimas
Kristut, gal dar pakilsi, gal cia tas vadinamas vienkartinis pakritimas
AliCante parašė:
O be to tai, kazkokia nesamone pas mane - uzpraeita men, kai su vyru dar neplanavom, labai daug pozymiu buvo iki mm, tai, galvoju, pasdarysiu NT ir 2 buvo teigiami!…
O progesterono tyrimas darytas kada nors? Gal apvaisinimas ivyksta, bet neuztenka gleivines storio, kad isikabint ?
j.viktorija parašė:
Sauniai stabilizavaisi
Nezn kas cia bus, vel teplioja ir maudzia pilva, jei iki ryt nesusirgsiu, bus lb gerai
Kristut parašė:
O progesterono tyrimas darytas kada nors? Gal apvaisinimas ivyksta, bet neuztenka gleivines storio, kad isikabint ?
Nea, nedariau... Bet jei dar karta taip bus tai reikes eiti tirtis...
j.viktorija parašė:
Idomu kada pas mane prades kazkas keistisir krutines visai neskauda, ne taip kaip visada, nes jausdavau kada jau po OV, krutine taip skauda, kad atsigult ant pil…
Geriausia atsipalaiduoti ir nebelaukti jokiu pozymiu ;) aciu, bet as jau sakau kaip bus taip.
AliCante parašė:
Nea, nedariau... Bet jei dar karta taip bus tai reikes eiti tirtis...
Reiketu, nes progesteronas toks kintamas dalykas, viena cikla gali buti pakankamai, o kita jau ne. Tikekim, kad jei bus vaiduoklis tai nebedings
Kristut parašė:
Viena diena uztruko, dar reikia laukti. As radau info, kad jeigu 17-18 DPO BT nekrenta, didele tikimybe, kad laukiesi. Uzmeskit aki cia, gal bus aiskiau www.…
įdomu buvo pasiskaityti
naudinga info. ypač ta gimdymoi datos apskaičiavimo formulė
AliCante parašė:
O be to tai, kazkokia nesamone pas mane - uzpraeita men, kai su vyru dar neplanavom, labai daug pozymiu buvo iki mm, tai, galvoju, pasdarysiu NT ir 2 buvo teigiami!…
gal trečias kartas bus laimingas
j.viktorija parašė:
Idomu kada pas mane prades kazkas keistisir krutines visai neskauda, ne taip kaip visada, nes jausdavau kada jau po OV, krutine taip skauda, kad atsigult ant pil…
Man tas pats: visada po ov skauda krūtinę, o dabar visiškai ne..
p.s. prisiduodu ir aš: tevu-darzelis.lt/rk43193@1310298f663
pinger parašė:
Man tas pats: visada po ov skauda krūtinę, o dabar visiškai ne..p.s. prisiduodu ir aš: tevu-darzelis.lt/rk43193@1310298f663
Panasiai pas mus TD rodo OV, tai va sitas keista, ziuresim kaip toliau mums seksis
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai