gretukasss parašė:
Tai man įdomu, kur jūs radote? Pasidalinkite.![]()
Dar va ir video kaip kuriamos pandemijos . Del bendro isprusimo
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįgretukasss parašė:
Tai man įdomu, kur jūs radote? Pasidalinkite.![]()
Dar va ir video kaip kuriamos pandemijos . Del bendro isprusimo
Silk parašė:
Vat vakar speceliai bandziau pagooglint apie naujausius tyrimus ar isvis Covid naujienas (tik is Lietuvos saltiniu) nieko neradau siuo metu, net tas pats Delfis nie…
Jei jus specELiai ieskojote tai gal tada ir paieskoje ne taip ieskote
Ne delfi.lt rase, kad Putinas komoj ?:))))
As prisegus kitai komentatorei pakankamai nuorodu ir ne is delfi.lt
Na nebent va butent Lietuvoj viskas kitaip . Gal Dulkys pats padare tyrimus ir nusprende, jog viskas ten gerai :))
Rutaxe parašė:
Ar bent supratote ką pažiūrėjote? 😂
As net neziurejau, isvis neziuriu tokiu video, ir neturejau galvoje kad sitas video turetu buti baisus, tik pasakiau, kad galiu pati sugalvoti kokiu ziauriu video sia tema ir visi patiketu kurie nori tiketi tokiais dalykais.
bet atsakymo i klausima taip ir nemaciau, is kur isitikine, kad info sitame video 100% tikru tikriausia. Vietoj to zinoma, gauni atgyvenusi atsakyma, kad tingi labiau pasidometi 😂
Zinokit jei sveikatos bedos pasireiks po kokiu 5 metu, tai tikrai nepulsiu kaltinti kazkada gautos vakcinos 😀 bet jus, zinoma, kaltintumet del visko. Ir zinoma, dar klausimas i kuri atsakymo nebus. Is kur zinot, kad sveikatos beda islindus po kokiu 5 metu yra nuo vakcinos? 😂
Mama88 parašė:
Jei jus specELiai ieskojote tai gal tada ir paieskoje ne taip ieskote![]()
Ne delfi.lt rase, kad Putinas komoj ?:))))
Na gal ir Dulkys o gal Youtube su Facebook
Silk parašė:
As net neziurejau, isvis neziuriu tokiu video, ir neturejau galvoje kad sitas video turetu buti baisus, tik pasakiau, kad galiu pati sugalvoti kokiu ziauriu video s…
Jus isivaizduojat ,kad cia numarino gerai zinomus zmones ,kaip ,kad musu ziniasklaida gulde i koma Putina ?
Angliskai mokat ar tik lietuviskai skaitot ir girdit?
https://www.instagram.com/reel/Ckht6Zbo7-j/?igshid=YmMyMTA2M2Y= ar sitas autoritetingas medikas irgi gal dalinasi nepatvirtintais faktais ?
Greiciausiai isvis jis nieko nesupranta ir skleidzia melaginga informacija
Jums jei zmones papasakotu savo realias patirtis ,greiciausiai irgi sakytumet jog issigalvoja
MineMi1 parašė:
Koks tikslas čia išvis dabar kažkam kažką įrodinėti? Neturit ką veikti grynai 🙈
Man irgi taip kvaila tie visi visų įrodinėjimai. Kas norėjo,tai skiepijosi,kas ne,tai nesiskiepijo. Visi kažkokiais šaltiniais rėmėsi priimdami sprendimus. O dabar jau koks skirtumas,nei atsiskiepysi atgal,nei pasiskiepysi apskritai,jei to nepadarei anksčiau😊
Rodo parašė:
Man irgi taip kvaila tie visi visų įrodinėjimai. Kas norėjo,tai skiepijosi,kas ne,tai nesiskiepijo. Visi kažkokiais šaltiniais rėmėsi priimdami sprendimus. O dabar …
na pasiskiepyt tai dar galima man atrodo jei tik nori, ir pirma ir ketvirta 😄
Rutaxe parašė:
Prašo nuorodų ir įrodymu, bet vėliau rašo, kad aš nieko nežiūriu ir neskaitau. Tai taip ir rašyk, kad man užtenka delfio ir žinių ir nesivarginkite kazka rašyti, ne…
O kuom Delfis skiriasi nuo tavo Youtube? 😂😂😂😂 Zinok straipsnius skaitau visus kur kelia (isskyrus fb ir instagram), ir kas tau rase, kad neskaito? 😂😂 Ir siaip uzuojauta jei tik Delfi teskaitai 😕 nes ziuriu daugiau ir neiseina nieko kito sugalvot tik kiekvienoj zinutej delfis ir zinios. Na puiku, kad tau sie saltiniai taip patinka, bet nekisk ju kitiem
nes tu nei zinai ka as skaitau nei ka, nes ne vieno mano straipsnio nematei
Ai nors zinai, juk jus zinot kas kada ismirs pasiskiepije. Atleisk, atleisk, pamirsau kad jus truputi turit telepatiniu sugebejimu 😀😀
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai