bukit ryzos, bet putiovos...
Skierkute parašė:
Zinai, pagal tavo lygi, tai tau reiketu sakyti EIK NACHUI.
bukit ryzos, bet putiovos...
Skierkute parašė:
Zinai, pagal tavo lygi, tai tau reiketu sakyti EIK NACHUI.
paziurejau as jos pasisakymus kitose temose,tai mane labai sujuokino temoje apie padevetus rubus jos pasisakymas,kad is padevetu neisskalbsi kito zmogaus energijos,tai taip iseina nuperkam vaikui supermeno kostiuma ir vaikas ziurek supermenu pataps,juk energijos neisskalbsi
mamaciole parašė:
paziurejau as jos pasisakymus kitose temose,tai mane labai sujuokino temoje apie padevetus rubus jos pasisakymas,kad is padevetu neisskalbsi kito zmogaus energijos,…
korikori parašė:
bukit ryzos, bet putiovos...![]()
korikori parašė:
Kaip jus manim domites... Norit tikriausiai tokios kaip as tapt-mokotes, cituojat... Kvepuot nepamirstat, kai taip jaudinates?![]()
o jetus kokia tu susireiksminus,tiesiog norejau paskaityti tavo kvailus pasisakymus,netikejau,kad tiek mazai pas tave protelio yra,soriukas,bet didele uzuojauta tavo vyrui jei toki turi ir vaikui
mamaciole parašė:
o jetus kokia tu susireiksminus,tiesiog norejau paskaityti tavo kvailus pasisakymus,netikejau,kad tiek mazai pas tave protelio yra,soriukas,bet didele uzuojauta tav…
Turiu ir jau n metu ir dar begt nesiruosia... O jums net vyro vaikams taisyt dorai issirinkt nepavyko... Vargsiukes...
korikori parašė:
Turiu ir jau n metu ir dar begt nesiruosia... O jums net vyro vaikams taisyt dorai issirinkt nepavyko... Vargsiukes...
nesnekek nieko nezinodama,manes nepavyks tau izeisti,kaip tu sakei as iki padugniu lygio nenusileisiu,tad skesk ten viena
KORIKORI, tu rink zodzius, moterie ! As tau be keiksmui dabar pasakysiu. Bet neduok D mane isvesi is kantrybes.
Tu mastai ka tu rasai ? Kokia apgailetina asmenybe pasirodai ? Visiska tustybe esi. O man gaila kad tokiso tustybes , kvailes gimdo mazucius vaikucius kuriuos turbut irgi isaukleja netinkamai. Tikiuosi tavo vyras greiciau atsimerks ir pamatys su kokia pusprote gyvena. Bet kai taip nutiks " Vienisos mamytes" tau bus senai duris uztrenkusios. Nustok cia pustis, girtis ir visas izeidineti. Niekas nenori su tokia siuksle gaisti laiko, nebent ja apspirti kuo toliau.
Jau kas kas , o mes tai visos esam laimingos ir ne tavo reikals mums kas duoda ar neduoda. Mes tusim savo stebuklus, turim savo gyvenimus ir tavo nuomones neklausiam. Eik panervuok kitus, nes musu nervu toks sudniekis kaip tu nepaveiks
korikori parašė:
Kaip jus manim domites... Norit tikriausiai tokios kaip as tapt-mokotes, cituojat... Kvepuot nepamirstat, kai taip jaudinates? :-)</blockquoteaha ziauriai didelis noras yra buti ta kuriai demesio stoka
![]()
vyrai neziuri tai galvoja reikia cia uzsukti ir pasipuikuoti pries visus kad as ale geriausia
![]()
nejuokink mazyle tu geriau musu ir tiesiai sviesiai pasakysiu valink is cia... tokios prielipos dar gyvenime nesu macius
![]()
daugiau knygu eik paskaityti energija tu neiskalbama
![]()
![]()
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai