Šilo_uoga parašė:
Pala pala, tai kuri pirma?? Nebežinau kaip reiks užmigt
Tai aišku, kad ji. Dar va jei eis senus komentarus pataisyt, tai senesnį pakoreguos (tą ji mėgsta),kad ji tyčiojosi pirma.
Šilo_uoga parašė:
Pala pala, tai kuri pirma?? Nebežinau kaip reiks užmigt
Tai aišku, kad ji. Dar va jei eis senus komentarus pataisyt, tai senesnį pakoreguos (tą ji mėgsta),kad ji tyčiojosi pirma.
fenix parašė:
Nu čia jo, būtent taip ir yra - tu tyčiojiesi. Nesusimąstei, ko visos iš savęs taip juokiasi?![]()
Jus dvi dienas įrodinėjote jog aš nusišneku,o aš žiūrėjau į ta cirką ir galvojau ar kada užteks jum proto suprasti jog aš tyčiojuosi iš jūsų,bet matau jog ne.Aš tiesiog erzinau jumis ir laukiau kada jum nusibos,o jus visas mano blevyzgas priiėmėt už rimta😂
Vabaliukas09 parašė:
Aš jau antra diena trolinu,o visos priima kaip už rimta ir ką,man tai smagu kai moterytės antra diena galvoja jog rimtai kalbu,man smagu stebėti kai čia visos įrod…
Aik, "troli". Tu netrolinai, kol mes nepakišom tokios idėjos. Nežinai kas tas yr. Nulis humoro jausmo - ir šiaip realybėje nesiorientuoji, jau sakiau. Svajoklė deliuzionistė - užsisvajojai apie užaugintą dukrą, savo tobulą motinystę, dar ir svajoji, kad čia troliu esi.
Šilo_uoga parašė:
O ką vyras tuo tarpu? Kitam kambary?
Vyras pinigus uždirbinėja.
Vabaliukas09 parašė:
Jus dvi dienas įrodinėjote jog aš nusišneku,o aš žiūrėjau į ta cirką ir galvojau ar kada užteks jum proto suprasti jog aš tyčiojuosi iš jūsų,bet matau jog ne.Aš tie…
Pyst ir prikibo.
Vabaliukas09 parašė:
Jus dvi dienas įrodinėjote jog aš nusišneku,o aš žiūrėjau į ta cirką ir galvojau ar kada užteks jum proto suprasti jog aš tyčiojuosi iš jūsų,bet matau jog ne.Aš tie…
Visos cia tokios durnos, tikrai to nesuprato 😂😂😂 tik tu tokia protinga pasirodei nai nai nai 😂😂😂apgailetina....🤣
KokiaFaina parašė:
Juokinga ar ne? Suprantu kad jus vaikus traumuojate ir neleidziate jiems gyventi savo gyvenimo. Pasekoje to esate motina teroriste. O mano vaikas kiek nores tiek ir…
Omg Mamyte, jums humoro jausmas tikrai nepažįstamas... 🙈 Sėkmės 😀 ir ne, man nejuokinga jūsų situacija, bet ką jau čia 😁
Vabaliukas09 parašė:
Vyras pinigus uždirbinėja.
Teisingai. Tikiuos jau nupirkęs kelionę į Paryžių rugsėjo gale?
Vabaliukas09 parašė:
Aš tiesiog erzinau jumis ir laukiau kada jum nusibos,o jus visas mano blevyzgas priiėmėt už rimta😂
Ta prasme - nu tai kai susipykusi su faktais
500 žmonių žvengia pilvus susiėmę, o ji mat - erzina. Už rimtą priimam
Tu manai, kad kuo daugiau kartosi - tuo realiau tai bus?
Rubrikėlė "Aš jus erzinu, rimtuolės"
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai