2013.06.06 17:38 (prieš 13 m.)
Aš savo vaikų nekrikštysiu, abu su vyru esam krikštyti, bet ačiū savo tėvams už tai nepasakėm nė vienas, pakrikštyt pakrikštijo, bet į bažnyčią tik tą kartą ir nusivedė. Religijos šitos abu nepraktikuojam ir dievais netikim. Aš manau, kad jeigu jau krikštiji savo vaikus, tai turi išpažinti tą religiją, reguliariai eiti į bažnyčią, melstis ir t.t. ko ten reikia.... Mada tai yra todėl, kad močiutės, tėveliai ir t.t. pasako, kad REIKIA krikštyti vaikus, padaro tėveliai šventę su visais "pribumbasais", pakrikštija ir visi laimingi ir patenkinti pamiršta faktą, kad jų vaikas yra krikščionis ir turi laikytis krikščioniškų papročių
dar būtinai pasimaivo prieš visus draugus ir gimines šventės pompastika, prideda krūvą nuotraukų į FB ir valio, darbas padarytas
Nieko neturiu prieš religingus žmones, ir manau, kad tik tokie ir turėtų krikštyti savo vaikus, nes išmokys juos būti krikščionimis ir tai bus jų šeimos gyvenimo būdas.
Mums su vyru teko atlaikyti didžiulę ataką dėl tų krikštynų tiek iš mano tėvų, tiek iš jo, bet kai paklausdavom kodėl mus krikštijo, kodėl nevaikšto į bažnyčią, jei jau tokie krikščionys, kada paskutinį kartą meldėsi ir t.t ir pan. išgirsdavom ik nerišlų mekenimą, o vienintelis krikšto argumentas, nes taip reikia