monce parašė:
as susitvarkau ir be vaistu,ir nebijau pas dantista eit kad ir be vaistu leidimo.tad savo organizmui kaip tu sakiai zalos nedarau![]()
![]()
![]()
![]()
nu man tai kas
yra kas save bizunais issiplaka ir patenkinti
monce parašė:
as susitvarkau ir be vaistu,ir nebijau pas dantista eit kad ir be vaistu leidimo.tad savo organizmui kaip tu sakiai zalos nedarau![]()
![]()
![]()
![]()
nu man tai kas
yra kas save bizunais issiplaka ir patenkinti
vaidajk parašė:
yra ir tepamų vaistų, bet man jie nepadėjo visai kai traukė siūlus iš po protinio danties dovimo. Patepė, bet labai jutau skausmą siūlų traukimo. O taisant dantis s…
tai sakau jei sudetingesne procedura tai nepades tie patepami, bet jei tik poros minuciu tvarkymas tai padeda
ir vaikams patepa, tad jei pvz nestukei reikia tvarkytis dantis tai ta vaikiska doze ir galima imti. nebutina uzsimarinuot puse veido del poros min proceduros, bet skausmo kentet irgi nebutina.
Bet Monce tai ir danties rovima be vaistu iskestu laisvai
saviitaiga nusiskausmins
MAŽULIUKAS parašė:
tai sakau jei sudetingesne procedura tai nepades tie patepami, bet jei tik poros minuciu tvarkymas tai padedair vaikams patepa, tad jei pvz nestukei reikia tvar…
bisky matyt skubinai atrasyt ir praleidai ka rasiau,is eiles skaityk o ne kas antra parasyma.apie dantu taisyma jai nematai kalbu.o kas pries tai buvo parasyta
Lavander parašė:
![]()
![]()
O kokiu cia drasuoliu yra! Nieko sau. Tik atsakykit, prasau, man i klausima, kaip skausma iskestu vaikas pas dantista? Ar tos, kurios kencia skausmus…
mano ejna savanore pas dantiste,viena karta leido vaistus kita karta ne,irbe jokiu isteriju uzsitaise.
as nesileidziu ne del to,kad kaip cia sake zala organizmui,bet del to kad man ziauriai neskauda kai juos taiso tai ir iskenciu
Lavander parašė:
![]()
![]()
O kokiu cia drasuoliu yra! Nieko sau. Tik atsakykit, prasau, man i klausima, kaip skausma iskestu vaikas pas dantista? Ar tos, kurios kencia skausmus…
aha, kankintu vargsa vaika taip iseina...juk salutinis poveikis kokia alergija gali sukelti ar dar ka baisiai blogo padaryti! ai nu zodziu ka cia ir bekalbeti..
MAŽULIUKAS parašė:
aha, kankintu vargsa vaika taip iseina...ai nu zodziu ka cia ir bekalbeti..
trenkta tu kai reikiant,teisybe ta mary.s ir sake
Lavander parašė:
![]()
![]()
kaskodel drasos cia izvelgiu mazai
labiau baime vaistams
o kalbant rimtai, pati pamenu ta siauba is vaikystes, kai tvarkydavo be vaistu ir klykdavai ne savu balsu
po to reikejo daug drasos ir vel nueiti. aciu Dievui, kad yra tie vaistai, nes kitaip iki siolei, puse zmoniu, vaiksciotu isgedusiais dantimis.
MAŽULIUKAS parašė:
aha, kankintu vargsa vaika taip iseina...juk salutinis poveikis kokia alergija gali sukelti ar dar ka baisiai blogo padaryti! ai nu zodziu ka cia ir bekalbeti..
gi monce ne del to nesileidzia
kalbekim apie kitas
ji tik atsake i tavo argumenta, kad niekas netvarko be vaistu ar neiskencia
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai