2020.12.31 10:05 (prieš 5 m.)
leila123 parašė:
Kad niekaip nepaaiškina kaip tai įsivaizduoja praktiškai.
Piktinasi, kad atvykus gimdyt duodama pasirašyt. Bet duodama pasirašyt ir prieš Ce…
Bet kodėl matoma tik juoda ir balta. Kažkur yra vidurys ir reiktų jį surasti
Pvz. mano atveju vaisius didelis ir patys gydytojai mane nuteikinėja, kad gali būti visaip. Jau iš anksčiau pradėjo pasakoti apie galimas traumas dėl kūdikio dydžio, bet kai paklausi "o gal tada geriau cp?", pradeda aiškinti, kad negalima, nes tik nuo tokio ir tokio dydžio "nu, žiūrėsim kaip bus, gal viskas bus gerai". WTF?! GAL?! Aš nenoriu važiuoti gimdyti galvodama, kad GAL bus gerai. O kas paskui atsakys, jei nebus gerai ir mano kūdikis bus pvz. instrumentinio gimdymo metu suluošintas, nors aš pilnai prisiimčiau visas man tenkančias rizikas dėl cp, kad tik žinočiau, kad mano kūdikiui taip bus saugiau. Pradžiai gal užtektų kažkiek sumažinti cp kartelę, kad tai nebūtų procedūra, iš esmės, skirta tik gyvybės gelbėjimui
Viletux parašė:
Jūsų interpretacijos gerokai pro šalį😉 esminis mano teiginys - jei CP yra moters užgaida, be jokių indikacijų, tada skirtumą turi apmokėti pati; kai tai būtina mote…
Tai gal tada lai skirtumą apmoka ir tos, kurioms trūks plyš bet kokia kaina reikia pagimdyti natūraliai. Girdėjau gydytojos pokalbį telefonu, jau vargšė į ragelį rėkia "tavo vaikas bus suluošintas, jei nedarysim cp", o gindyvė jai atgal atrėkia "gimdysiu natūraliai! Čia mano teisė!"
Tai gal ir tokias susidariusias išlaidas lai pasidengia pačios.
Ir aš nieko prieš susimokėti už cp, jei tik duotų kas rinktis.
Jūs labai gražiai išsireiškėte "tik ne už mano mokesčių mokėtojo pinigus". Tai yra paskutinis argumentas, kai jau daugiau nėra ką pasakyti ;) Gal pasakysiu Jums naujieną, bet mokesčius mokate ne Jūs viena ir visos procedūros apmokamos ne tik asmeniniais Jūsų sumokėtais mokesčiais ;)