Rafinuota_bohema parašė:
Aš ir tiesą pasakius nelabai suprantu, nes gydytoja draugės mergytei rekomendavo tik nuo 6 mėnesių, mes Škotijoje gyvenam... tai ir žinok, vieni sakonuo kelių savai…
belgijoj nuo pirmu dienu reik duoti po 12 lasiuku
Rafinuota_bohema parašė:
Aš ir tiesą pasakius nelabai suprantu, nes gydytoja draugės mergytei rekomendavo tik nuo 6 mėnesių, mes Škotijoje gyvenam... tai ir žinok, vieni sakonuo kelių savai…
Rafinuota_bohema parašė:
As irgi kiek zinojau tai nuo 6 men...
ingut3a parašė:
12?
Rafinuota_bohema parašė:
Taip, aš daviau pagal gyd. rekomendacijas nuo 2 sav. po 2 lašus vandeninio, gimė rugsėjį, bet žiemą buvo trūkumas, nors gėrėm ir žuvų taukus. Vėliau lyg ir gerai, bet kai gyd. sakė duoti po 5 lašus ir tik vandeninį, tai pirkau aliejinį ir daviau po 3 lašus + žuvų taukai. O šią žiemą viena mama tundra man įvarė tokį siaubą, kad vos ne mergaitę žudau duodama ir vit. D, ir žuvų taukus, dariau tyrimus ir ant ribos, vos ne trūkumas, o jau buvau nedavus vit. D kokį mėnesį. Dabar vėl geriam po 1 lašą aliejinio ir žuvų taukus. Vasarai negersim, o ką daryt su mažuoju tai vienas Dievas težino, gal neduosiu, gal maitinsiu ir gaus su pienu, saulės gaus ir bus gerai iki rudens
zuikelis112 parašė:
12?
Kazka man atrodo sumaise
Nonita03 parašė:
Tiksliausia matuoti pažastyje. Išangėj ir burnoj matuojant reikia 0.3-0.5 laipsnio atmesti (žiūrint koks termometras. Instrukcijos ant visų yra)
Dėl tos temperatūros tai irgi jau juokas ima, nes kiek beskaitysi, tai vieni vienaip sako, kiti kitaip, aš tai sakau, kad geriausia, kai jos iš vis nereikia matuoti
mamyciuks28 parašė:
Kazka man atrodo sumaise![]()
Gal 1-2 lasus turejo omeny
mamyciuks28 parašė:
As nesistebiu
Mellis parašė:
Dėl tos temperatūros tai irgi jau juokas ima, nes kiek beskaitysi, tai vieni vienaip sako, kiti kitaip, aš tai sakau, kad geriausia, kai jos iš vis nereikia matuoti…
Nuo senu laiku leliukam matuodavo uzpakaliuky vyresniem pazasty tai ir as zadu taip daryt
mamyciuks28 parašė:
na bet trukumo tikrai neturetu buti
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai