Soony parašė:
Mano jau ketvirta is eiles nesekme
Kažkaip vis tiek tikiu jūsų sėkminga pabaiga
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįSoony parašė:
Mano jau ketvirta is eiles nesekme
Kažkaip vis tiek tikiu jūsų sėkminga pabaiga
aurora2 parašė:
Kažkaip vis tiek tikiu jūsų sėkminga pabaiga![]()
Na reikia issiaiskinti kokia bukle gimdos ir rando liko po viso sito. Ir dar sulaukti galutiniu ziniu is genetikes. Tada galvosim ka daryti
aurora2 parašė:
Sveiki, nesusilaikiau neparašiusi jums, nes panašu, kad loteriją pirkti reikėtų kartuMano vienai iš dvynukių (laukiuosi identiškų) taip pat rasta devintos chro…
Ėjau į genetikes vizita 13+4. Tolimesniu tyrimu jau nebedariau, nes pasake kad vaisius 100 proc žus. Tyrimus daryti galima tik nebent kad įsitikinti jog tai triploidija. Beniusiene aš neabejoju. Psichologiškai nepasiryzau tęsti nėštumo kol kazkas įvyks, o plius buvo toks metas arba abrazija arba laukti persileidimo.
Stiprybes jums ❤️
Shmurka parašė:
As jau ir po visko, dvi dienas prasikankinau su skatinanciais, o sekmadieni ryte nubego vandenys ir isveze i gimdykla. Gime 808g lelius, kai norma 22sav - apie 430g…
Greiciau atsigauti .. ❤️❤️
Šiandien apsilankiau pas gydytoja. Pažiūrėjo dėl to "nekraujavimo" tai gavau ibumetino su Nospa. Ir jis žmogus bandė mane paguosti. Turi pasiente kuriai jau 10 Nesivystantis
aš vyrui sakiau, kad jau po pirmos nesėkmes antra butų jau taskas, bet va ne. Užsisakyti kelione planuojame, išsitirti ir bandyti vėl. O gal pavyks ..
Max. parašė:
Stiprybes jums ❤️
Aciu! Mes ir vel planuosim. Po kiek laiko galima jau bandyt? Po kokiu 3 men?
Shmurka parašė:
Genetike sakė 2-3 men, bet manau palauksim ilgiau. Kol visus tyrimus praeisim.
Vijola_ parašė:
Be galo užjaučiu visas, išgyvenančias tokias baisias patirtis. Į gera tik tai,kad sekantys Jūsų nėštumai bus po padidinamuoju stiklu ir susilauksit sveikų vaikučių.…
Et gerai butų kad tai padėtų
po nesivystancio echo turejau kas savaite. Viskas buvo Ok. Pasidarem NIPT - vėl viskas Ok. Slapimas, kraujas - viskas idealu. Nuvažiavau pas genetike ir viskas pasibaigė. Bet tiesos yra. Prieš viską bus daug tyrimu. Nėštumo metu manau nebus jokio atsipalaidavimo..
Max. parašė:
Genetike sakė 2-3 men, bet manau palauksim ilgiau. Kol visus tyrimus praeisim.
Tas ir yra, kad gali ziuret atidziausiai, bet jeigu apsigimimas tai nieko nepadarysi
Shmurka parašė:
Man po aborto sakė saugotis 3 mėn, bet kai pas mus per tiek laiko nebuvo natūralaus kibimo, mes nesisaugojom ir būtent tą trečią, paskutinį mėnesį, kai atėjo pirmos mm, pastojau, bet matyt buvo per anksti ir nustojo vystytis.
Max. parašė:
Et gerai butų kad tai padėtųpo nesivystancio echo turejau kas savaite. Viskas buvo Ok. Pasidarem NIPT - vėl viskas Ok. Slapimas, kraujas - viskas idealu. Nuvaži…
as kai su genetike kalbejau, ji sake parekomenduos koki NIPT ir kur darytis verta, nes visokiu ju yra ir kiti nera tokie issamus. Bet cia sake jai pasukt, kai vel pastosiu, nes ziures pagal tuo metu esancius niuansus, visokius istatytmus ir t.t
Shmurka parašė:
as kai su genetike kalbejau, ji sake parekomenduos koki NIPT ir kur darytis verta, nes visokiu ju yra ir kiti nera tokie issamus. Bet cia sake jai pasukt, kai vel p…
Kam tas nipt, jei po gerų atsakymų, tokie dalykai vyksta...
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai