2025.08.25 22:58 (prieš 8 mėn.)
Vellvet parašė:
Sveikos! Praeitą savaitė dariausi prisca - Trisomijos 21, 18, 13 tikimybė 1:10 000, echoskopas irgi viskas gerai. Genetike sako, kad nėra pagrindo NIPTUI, bet kad j…
Bet kokie tyrimai visada yra gerai. O žmonės skirtingą kiekį pinigų turi ir pinigo vertė kiekvienam yra kitokia. Tai pagal tai ir įvertinkite tirtis ar ne. Aš pati nipto nesidaryčiau todėl, kad man atrodo jis nevertas tų pinigų, kiek už jį reikia mokėti.
Pavasario0325 parašė:
Neleiskit pinigų vėjais,mano priska buvo 1:167.nieko nesidariau.dabar namie siaučia 2,2metų dukrytė sveika
Nepykit, bet labai blogas Jūsų patarimas. Tai, kad Jūs auginate sveiką dukrą, dar visai nereiškia, kad ir kitiems tik sveiki vaikai gimsta. Žinote, kad žmonės, kurie susilaukė vaikų su negalia, nėštumo metu irgi galvojo, kad va tam ir tam genetikai sakė, kad rizika, o va sveikus vaikus augima, tai man jau tikrai negims vaikas su sindromu. Ir va nusipirkus kelalapį prie jūros, iš lėktuvo išlipęs pamatai, kad esi kalnuose, kuriuos turi pereiti. Yra žmonių, kur kelis vaikus su negalia augina, kai negalia nepaveldima. Jie visi sako, kad antrą nėštumą buvo ramūs- galvojo, kad antrą kartą loterijos bilieto su aukso puodu nebeištrauks. Tačiau paaiškėjo, kad tokį bilietą ir ištraukė.