Amelia9 parašė:
Tai va čia tie patarimai..😄 reikia matuot ir žiūrėt kas veikia kiekvienam
Tikrai,jau kitą kartą atrodo,kad nieko nesuprantu,pas mane viskas kitaip,ne pagal taip kaip gydytoja sako🙄
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįAmelia9 parašė:
Tai va čia tie patarimai..😄 reikia matuot ir žiūrėt kas veikia kiekvienam
Tikrai,jau kitą kartą atrodo,kad nieko nesuprantu,pas mane viskas kitaip,ne pagal taip kaip gydytoja sako🙄
Murke1111 parašė:
Aš pastebejau, jeigu užkandziauju 1val iki miego maista varške ar mėsa be duonos ir daržovių, iš ryto geras cukrus.
Na aš vakarieniauju apie 17.30 tai paskui užkandžiauju dar 20 val kažką irgi iš baltymų.o kelinta valanda ryte matuojat cukru?koks laiko tarpas buna nuo paskutinio valgymo jusu?
Murke1111 parašė:
Aš pastebejau, jeigu užkandziauju 1val iki miego maista varške ar mėsa be duonos ir daržovių, iš ryto geras cukrus.
Na aš vakarieniauju apie 17.30 tai paskui užkandžiauju dar 20 val kažką irgi iš baltymų.o kelinta valanda ryte matuojat cukru?koks laiko tarpas buna nuo paskutinio valgymo jusu?
Auressss parašė:
Na aš vakarieniauju apie 17.30 tai paskui užkandžiauju dar 20 val kažką irgi iš baltymų.o kelinta valanda ryte matuojat cukru?koks laiko tarpas buna nuo paskutinio …
Keliuosi 7, 7:30
Triusyte parašė:
Labas rytas, neprisiskambinu i Kauno klinikas, gal kuri zinosite, ar registruojantis endokrinologo konsultacijai del GD, reikia rinktis is endokrinologija (nesciosi…
Aš rinkausi endokrinologija (nėščiosioms).
Vika777 parašė:
Domina kam nustatytas GD dėl blogų rodiklių po gliukozės gėrimo po 1 ir 2 val. Ar mūsų yra daug ir kaip sekasi tvarkytis. Mano abu po gliukozės per dideli. Esu susi…
Gestacinis diabetas neišsivysto nuo blogos mitybos, jis atsiranda dėl hormonų pokyčių, dėl kurių sutrinka insulino gamyba. Tai nežinau ar didelė paguoda, bet jūs dėl to visiškai nekalta ir prie to niekaip neprisidėjot. Man jį nustatė dar iš pirmų kraujo tyrimų, nors tapus nėščia man net savaime nebesinorėjo saldumynų ir šiaip aš tų angliavandenių daug nevalgydavau, viršsvorio neturiu ir maitinuosi pakankamai gerai. Galiu tik nuraminti, kad tinkamai valgant (vartojant mažiau greitų angliavandenių) šitą reikalą galima kontroliuoti, o jei nepavyksta dar yra insulinas, kuris per placentą nepraeina ir vaikui nekenkia. Taigi išeičių yra. Bet susinervinimą tai visiškai suprantu. Man tai jį pripaišė kai rodiklis buvo didesnis nei norma per 0,07, tai net norėčiau pagerti tą gliukozę, pažiūrėt ar tikrai (nes po truputį drąsiau valgau visokias picas, cepelinus, kebebus ir cukrus vis būna normos ribose)
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai