pušynėlis parašė:
O prieš pirmą biopsiją rodė pakitimus ir kolposkopuojant jie matėsi?
Taip. Kolposkopija manau tam ir reikalinga, kad nustatyti pažeistus plotus 🤔
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįpušynėlis parašė:
O prieš pirmą biopsiją rodė pakitimus ir kolposkopuojant jie matėsi?
Cavy parašė:
Na taip, bet ne visada kolposkopuojant matosi pakitimai, nors po to biosija parodo, kad jų yra. Klastingas šitas brudas
pušynėlis parašė:
Na taip, bet ne visada kolposkopuojant matosi pakitimai, nors po to biosija parodo, kad jų yra. Klastingas šitas brudas![]()
Tuomet man pasisekė, kad viskas pavyko taip, kaip turi būti. Ir jokių pasislėpusių brudų nebuvo. Kolkas...
Labas, sausio 25d turejau konizacija. Po biopsijos ats hsil/cin2. Dariausi centro poliklinikos dienos stacionare, kadangi gydytojas Požėra manęs klausė ar taisojančią daryti, pasirinkau, kad taip, bet dabar pergyvenu, kad kvailai padariau ir bus neišpjovę pažeistų ląstelių, bet ne apie tai. Skambinausi i stacionarą, sakė yra atsakymai, ryt turėtų įkelti į esveikatą. Pas ginekologę negausiu taip greit užsirašyti, tai norėjau pasiteirauti ar ar tie atsakymai bus suprantami, ar bus pvz koks kodas kuria nieko man nesakys?
pierla parašė:
Labas, sausio 25d turejau konizacija. Po biopsijos ats hsil/cin2. Dariausi centro poliklinikos dienos stacionare, kadangi gydytojas Požėra manęs klausė ar taisojanč…
Jei suorantate jas yra hsil cin2 tai ir tuos atsakymus suprasite ☺️
Cavy parašė:
Jei suorantate jas yra hsil cin2 tai ir tuos atsakymus suprasite ☺️
Aciu, belieka sulaukti 🫣
Sveikos. Sausio 11diena buvo konizacija, atėjo atsakymas piktybinis navikas C53. 1a1, pas onkoginekologa buvau nusprendėme daryt tyrimus ir vėl konizacija, šiandien pasidariau KT laukia dar magnetinis rezonansas, ir Antradienį jau konizacija. Bijau sulaukti vėl blogų atsakymų tyrimo, bet tikiuosi užteks tik konizacijos ir viskas bus gerai..
Rasa19977 parašė:
Sveikos. Sausio 11diena buvo konizacija, atėjo atsakymas piktybinis navikas C53. 1a1, pas onkoginekologa buvau nusprendėme daryt tyrimus ir vėl konizacija, šiandien…
Tai visgi konizacija atliekama ne vieną kartą? 🙄 O ką antrosios metu bepjauna 🤔
Cavy parašė:
Tai visgi konizacija atliekama ne vieną kartą? 🙄 O ką antrosios metu bepjauna 🤔
Man visko neišpjove.. siekė išorę. Planai buvo gimda šalinti bet pasakė kad jauna esu ir bandom konizacija daryti gal po šitos konizacijos viskas gerai Bus ir nereiks kitos operacijos. Taip būna kad net 2kart konizacija daro, bet labai įdomiai šiaip gimdos kaklelio 1vezio stadija bet daro vėl konizacija..
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai