Eveliuuukas parašė:
t.y. butu 15sv kainave.
aiskutis,tai reikes eiti apointmenta pasiimti,bus matyti kas kaip
aciu uz info
Eveliuuukas parašė:
t.y. butu 15sv kainave.
aiskutis,tai reikes eiti apointmenta pasiimti,bus matyti kas kaip
aciu uz info
zibuokle35 parašė:
aiskutis,tai reikes eiti apointmenta pasiimti,bus matyti kas kaipaciu uz info
![]()
o gal net is kart priims , pasiziures kiek zmoniu ir pns, nera uz ka
Eveliuuukas parašė:
Turint NHS kortele gali tik pasiimt apoitmenta , o kaip ateisi ta diena kaip bus paskirta diena taves paklaus kokias pasalpas ar ka gauni , man parode ta forma , kad turi gauti arba taxus arba benefitus o tik tada tau tikrina nemokamai ir duoda akinukus ir tai akinukus ne visus duoda priklauso kokius isirinksinereikia klaidinti zmoniu pasakius, kad su kortele nemokamai, as tapati galvojau, kad nemokamai, bet deja, ta diena kaip ateini pasiimt apoitmenta gali sakyt jo jo nemokamai o kaip ateini paklause ar gauni benefitus ar tai taxus ar siaip ten kokia pasalpa, vaikam gal ir nemokamai, bet ne suaugusiui, akiu patikrinimas ir tai kainuoja jai negauni nei taxu nei benefitu man 5sv butu reikeja moket, bet man sako palauk dar biski ir ateik kaip busi susitvarkius kam tau permoket
![]()
taip nemokamai, jei turi nhs kortele, bet ne maternity, o kita. ir nieko tada apie pasalpas neklausia.
Vėžiukė parašė:
taip nemokamai, jei turi nhs kortele, bet ne maternity, o kita. ir nieko tada apie pasalpas neklausia.
nu nezinau, nenoriu veltis i gincus as cia, bet as kaip nuejau ir man viska isaiskino taip kaip as parasiau, nes pasake turi gauti kazkokias pasalapas norint pasitikrint akis , o as negaliu gincitis kaip kitur yra nes nezianu, bet man sitaip pasake sestadieni kaip nuejau
suprasciau , kad buciau ejusi viena kaip anglu zinios prastos tada taip nieko nesakyciau o dabar kaip buvau su zmogum kuris verte man viska ir puikiai viska supranta tai kazinau
Eveliuuukas parašė:
nu nezinau, nenoriu veltis i gincus as cia, bet as kaip nuejau ir man viska isaiskino taip kaip as parasiau, nes pasake turi gauti kazkokias pasalapas norint pasitikrint akis , o as negaliu gincitis kaip kitur yra nes nezianu, bet man sitaip pasake sestadieni kaip nuejausuprasciau , kad buciau ejusi viena kaip anglu zinios prastos tada taip nieko nesakyciau o dabar kaip buvau su zmogum kuris verte man viska ir puikiai viska supranta tai kazinau
![]()
nes tu turi tik maternity korta, kuri visoms nesciosioms priklauso, o su ja akiniu ir patikrinimo akiu nemokamai neduoda, tad norint gaut nemokamas paslaugas zinoma reikia gauti tam tikrus benefitus, o yra dar kita kortele, kuria gauna zmones, kai gauna taxus(tam tikras sumas) ir ja parodzius jau nereikia jokiu popieriu, kad gauni benefitus.
Vėžiukė parašė:
nes tu turi tik maternity korta, kuri visoms nesciosioms priklauso, o su ja akiniu ir patikrinimo akiu nemokamai neduoda, tad norint gaut nemokamas paslaugas zinoma reikia gauti tam tikrus benefitus, o yra dar kita kortele, kuria gauna zmones, kai gauna taxus(tam tikras sumas) ir ja parodzius jau nereikia jokiu popieriu, kad gauni benefitus.
Na va taip va man ir aiskino
Vėžiukė parašė:
tai as turiu ta tax credit kortele+ dar ir maternity turiu
Palyginimui:
1) tai kai gauni nhs maternity card, parasyta kokios menokamos paslaugos:
www.nhsbsa.nhs.uk/1039.aspx
2) ir kai gauni nhs tax credit card, kokios nemokamos paslaugos:
www.nhsbsa.nhs.uk/1040.aspx
Manau skirtumas matosi.
zibuokle35 parašė:
tai as turiu ta tax credit kortele+ dar ir maternity turiu![]()
tad rodyk opptikoj ta taxu kortele, nereikes jokiu paskui popieriu papildomu.
Vėžiukė parašė:
Palyginimui:
1) tai kai gauni nhs maternity card, parasyta kokios menokamos paslaugos:
www.nhsbsa.nhs.uk/1039.aspx2) ir kai gauni nhs tax credit card, kokios nemokamos paslaugos:
www.nhsbsa.nhs.uk/1040.aspxManau skirtumas matosi.
labai didelis skirtumas
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai