Mylimux parašė:
O dėl ko nedavė, jau buvo gal daug atsivėręs kaklelis?
Ne, argumentavo, kad didelis vaisius, neišstumsiu po to...
Gimdymas truko apie parą, labai lėtai vėrėsi kaklelis
Architektų g. 77, ŠiauliaiMylimux parašė:
O dėl ko nedavė, jau buvo gal daug atsivėręs kaklelis?
Ne, argumentavo, kad didelis vaisius, neišstumsiu po to...
Gimdymas truko apie parą, labai lėtai vėrėsi kaklelis
HeyYou parašė:
Naujienos. 😀
https://www.siauliuligonine.lt/archyvai/2025/01/21/jau-taikomas-dar-vienas-budas-g…
Oho, bet gal vienas aparatas ant visos gimdyklos 😂
Sveikos, kaip kalbėjau su savo ginekologe neseniai (Stasiūnaitė) sakiau jai kad girdėjau kad šls gaili epidūro, reikia kankintis ir tik lb lb kai jau reikia daro cezari, ji sakė,kad nėra tikrai taip ir kad kai reikia ir daro, ir tai kad gauna kartais "pizdako" Šiauliai iš Sveikatos ministerijos kad net per daug kartais daro tų cezarių. Ir kad tikrai negaili epidūro, tipo yra daug jaunu dabar anesteziologų ir jų požiūris yra kitoks nei tu vyresniu.. o ir gan nuoširdžiai ji man ten biški papasakojo..tai net nežinau kodėl tada kitų patirtis tokia, gal kaip sako, man irgi gydytoja sako, kad kitos būna po valandos jau prašo to epidūro, kas yra nelogiška..
emmty parašė:
Sveikos, kaip kalbėjau su savo ginekologe neseniai (Stasiūnaitė) sakiau jai kad girdėjau kad šls gaili epidūro, reikia kankintis ir tik lb lb kai jau reikia daro ce…
Dėl cezario tai pritariu jums. Mano gimdymo metu vienas gydytojas labai jau agitavo kitus, kad vežam operuoti... Nors nei man reikėjo nei ką, per du stumimus gimė vaikas 😁 tik tiek, kad ilgai kaklelis vėrėsi. Tai ačiū dievui ta operacinė užimta buvo... Iš karto po gimdymo ir sėdėjau ir vaikščiojau kaip nieko nebuvę, o po cp abebjoju ar būtų buvę taip gerai. Kaip mano ginekologė po to man pasakė ten yra vienas gydytojos kuriam jei kas leistų jis visas operuotų 🙈 o šiaip vaistų gavimas manau tikrai nuo pamainos ir jos nuotaikos priklauso...
Nu aš to sampaniuko ir nospos gavau, o epiduro ne, nors sakiau viskas noriu epiduro, bet kiek pamenu ne už ilgo ir pagimdžiau, tai gal jau ir nebegalėjo to epiduro. Na nežinau aš pakliuvau, kaip tik ant pamainos keitimosi , tai nei viena nei kita negaliu pasakyti kad bloga
Mylimux parašė:
Oho, bet gal vienas aparatas ant visos gimdyklos 😂
Man kaip akušerė pasakojo per gimdymą, tai turi visos gimdyklos šitą dabar. Ir dar yra nauji aparatai tonams matuoti be laidų, tai galima ir vaikščioti, ir ant kamuolio patogų būti, nes nereikia tų laidų saugoti
DaGie parašė:
Dėl cezario tai pritariu jums. Mano gimdymo metu vienas gydytojas labai jau agitavo kitus, kad vežam operuoti... Nors nei man reikėjo nei ką, per du stumimus gimė v…
Gal vyras labai jautrus moterų skausmui 😅😅😅 dėl to Cezario tai nesuprasi, vienos ieško kas už pinigus padarytų, kitoms va siūlo nors niekas neprašo 😅
HeyYou parašė:
Naujienos. 😀
https://www.siauliuligonine.lt/archyvai/2025/01/21/jau-taikomas-dar-vienas-budas-g…
Jo, man gine (Stasiūnaitė) irgi sako, lengviau antrą gimdyy bus, nuo vasario dujos bus 😅
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai