JuŠ. parašė:
Tai, kad kaip tik ji ten daug dabar dirba. Nebent per 3sav kažkas pasikeitė
Lankaus pas ja privačiai, echo siuntė į MVKir abudu echoskopus ji pati negalėjo padaryti nes sako "retai ten bebunu kažkas kitas jums padarys ".
Architektų g. 77, ŠiauliaiJuŠ. parašė:
Tai, kad kaip tik ji ten daug dabar dirba. Nebent per 3sav kažkas pasikeitė
Lankaus pas ja privačiai, echo siuntė į MVKir abudu echoskopus ji pati negalėjo padaryti nes sako "retai ten bebunu kažkas kitas jums padarys ".
emmty parašė:
Aš ir pas ją privačiai lankausi, tai klinikoj kaip tik sakė, kad nebedaug būna. O ligoninėje man viską pati darydavo, kiek siuntė. Bet kiek žinau tai ji dabar laikinai einanti Moters ir vaiko klinikos vadovo pareigas. Tai gal dėl to laiko nebelabai turi
JuŠ. parašė:
Aš ir pas ją privačiai lankausi, tai klinikoj kaip tik sakė, kad nebedaug būna. O ligoninėje man viską pati darydavo, kiek siuntė. Bet kiek žinau tai ji dabar laiki…
Na gal ir dėlto.
Bučkis parašė:
Sveikos. Gavau iš savo prižiūrinčios ginekologės siuntimą į Šiaulius, dėl planinio cezario pjūvio. Man skambintis ar važiuoti tiesiai į trečia aukšta į registratūra…
Atsiprašau, galit patikslinti kodel jums buvo daromas cp? Del kokių priežasčių?
Kviečiame prisijungti kurių vaikučiai gims 2025 metais ✨
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2025-m-siauliu-mamytes
emmty parašė:
Atsiprašau, galit patikslinti kodel jums buvo daromas cp? Del kokių priežasčių?![]()
Dėl placentos primeigos.
Mylimux parašė:
Ar lengvai gavot epidiura tos kurios norejot?
Ne, išvis nedavė🙄🥲 nors prašiau
AgneseBass parašė:
Ne, išvis nedavė🙄🥲 nors prašiau
O dėl ko nedavė, jau buvo gal daug atsivėręs kaklelis?
Mylimux parašė:
Ar lengvai gavot epidiura tos kurios norejot?
Nedavė net nospos... ar ten nuo mainos priklauso, ar nuo mėnulio nesuprantu. Esu ne kartą girdėjusi, kad gauna moterys ko tik paprašo, kažkaip nesitiki. Mano manymu Šiauliuose tik mišinuką vaikui lengvai dalina.
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai