Šiaurės saulė parašė:
merginos ,
Organizmo disbalanso tyrimas, kazkaip taip uzvadino mums ji.
Šiaurės saulė parašė:
merginos ,
Organizmo disbalanso tyrimas, kazkaip taip uzvadino mums ji.
AsEsuCia parašė:
Maksimalaus organizmo disbalanso tyrimas arba homocisteinasnezinau kuri galvoje turit. Dariausi abu
![]()
jop tas pirmas
homocisteinas mano geras . daug as iv tyrimu dariau kolkas tik prie feritino laikausi isikibus ir bandau rasti priezasti ko jis nekyla.
tai va ir pagalvojau apie uzdegimus . celiakijos nera. na ir pagrindiniams produktams neturiu alergijos . imuninius seniau esu darius vilniuje geliu g tai pagal juos K sake ok. bet va apie uzdegima niekas lyg neziurejo.
Serapinas tik paminejo kad beproto jautri nervine sistema. sako is 10 tokiu pas mane buna 1-2.
mums reikia mitohandrijas sustiprinti nes visi embrionai nustoja vystytis kai pasiekia 12 lasteliu.
nu ir prirasiau o nerenau trumpai. ☺️
Šiaurės saulė parašė:
jop tas pirmas
homocisteinas mano geras . daug as iv tyrimu dariau kolkas tik prie feritino laika…
O kiek naturalus kileriai? Nes Karpenko ir man pasake, kad mano geri imuno... o is tikruju taip nera
Sveikos 😉 vis skaitau šią tema, tie imuno reikalai atrodo eina sau kokie sudetingi 😬 gal ir kvailai paklausiu, bet pvz jeigu nesu turejusi jokiu ligų apart persalimai, ar vistiek galiu turėti kokiu nors autoimuninių ligų, tik tiesiog jaustis gerai be kažkokiu simptomų? Nes kuo daugiau skaitau, tuo labiau norėčiau atrodo issitirti bent pagrindinius tyrimus iš imunines puses, jau virs metu nepavyksta pastoti, tik gaila, kad nežinau kaip iki to daeiti,.. mokamai turbūt nemažai kainuotų 🤔 siuntimo pas imunuloge negaunu.
Ačiū
Nykštukė parašė:
O kiek naturalus kileriai? Nes Karpenko ir man pasake, kad mano geri imuno... o is tikruju taip nera
na kaip ir minejau senai dariau tyrimus ir ne klinikose o geliu g Vilniuje. 
man Karpenko buvo paskyrusi gydyma alijosiu +b +dar vaista nebepamenu pav. leidausi keleta men
as per beveik 12 m nebuvau pastojusi. ir tr ivf pasimate kad embrionai nustoja vystytis po 3 d kai pasiekiama 12 lasteliu. nepasiekia morulos stadijos.
tad ir norisi kad mitochandrijos kazkaip sustiprinti zinojau tik apie feritino itaka . o va snd kazkaip naujos info gavau 🤔
Nykštukė parašė:
Gal kas turi recepta imunoglobulinui is K?
Turiu
ViGin parašė:
Turiu
Papasakok plačiau. Perkamas Lt? Kokia kaina? Leidžiamas ampulėm, lašinamas ar koks? Kokiu dažnumu K liepia jį vartoti?
Šiaurės saulė parašė:
jop tas pirmas
homocisteinas mano geras . daug as iv tyrimu dariau kolkas tik prie feritino laika…
Su feritinu viskas ir prasideda, dar vitaminu d. Turbūt pastebėjai, pas ką jei maži, su ivf sunkiai sekasi... Kai būna uždegimai, organizmas nuolat sunaudoja geležies atsargas. Tada kiek begeri, nu nekyla. Tas pats ir su vitaminu D, gali gert didžiausiom dozėm- sunkiai. Tik nustok, iškart krenta žemyn. Tokie atvejai ir kalba apie uždegimus. Kai kuos sutvarkom, pirmiausia ir reikia pasikelt šitus du
Chloe8 parašė:
Papasakok plačiau. Perkamas Lt? Kokia kaina? Leidžiamas ampulėm, lašinamas ar koks? Kokiu dažnumu K liepia jį vartoti?
Cia pirkt ta rusiska
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai