Janeee parašė:
Sveikutes,
O kas yra inofolic? Ačiū 🙂
tam yra google.lt
Ten daug informacijos
Kūdikį planuojančioms poroms svarbiausia išmokti nustatyti moters vaisingas dienas, nepamiršti sveikos gyvensenos ir mėgautis procesu. Skaityti
visą straipsnįJaneee parašė:
Sveikutes,
O kas yra inofolic? Ačiū 🙂
tam yra google.lt
Ten daug informacijos
Santilialia parašė:
Sveikos merginos, noriu paklaust kuris vertingesnis dėmesio ar INOFOLIC ar RICHTER CYCLEBALANCE ?
naudojau ir viena ir kita ir nebuvo jokiu rezultatu iki kol pradejau gerti metu arbata kiekviena diena. nepastojau tris su puse metu naudojant ivairius papildus, net skatinant, o kaip pradejau gerti metu arbata po dvieju menesiu pastojau ir dabar jau supuoju savo angeleli. zinoma jei nera jokiu kitu kliuciu pastoti kaip man kad nebuvo. begale tyrimu buvo padaryta, laporoskopija ir viskas buvo puiku.
bellaaa parašė:
Tas kas planuojat ar daznai darot nestumo testus? As atrodo vis prisigalvoju kad laukiuos ir begu daryt testo. Bet nesinori daznai ju gaminti![]()
Aš dariau daaaug ir anksti pradedavau daryt, bet šį kart nedarau lauksiu mm 😊
noriunoriu parašė:
Aš dariau daaaug ir anksti pradedavau daryt, bet šį kart nedarau lauksiu mm 😊
Galvojau kad as tik viena tokia
atrodo simptomus jau pradedi jaust, skauda viska
paskui pasirodo kad cia pries mm
Sveikos moterys. Pas mane mmm nevienodi laiku ne reguliarios. Paskutinės buvo sausio 17.Sekso metu nesisaugom vaikučio norėtumėm. Per šio mėn vaisingas dienas mylejomes iš dusios visos bet vakar t. Y. Vasario 11 rado polypu ir mioma lyg. Ar kam taip yra buvę kad sužinot kad jas turit ir jau buvot pastojusios. Ir kai darė echo gal anksti dar buvo ir nieko nesimatė. Bet jau tas strenu skausmas ir krūtinę kartais pamaudzia neduoda ramybės
MAMYCIUKASKB parašė:
Sveikos moterys. Pas mane mmm nevienodi laiku ne reguliarios. Paskutinės buvo sausio 17.Sekso metu nesisaugom vaikučio norėtumėm. Per šio mėn vaisingas dienas mylej…
Is pradziu polipus pasalinkit, o po to jau kalba eis apie pastojimus
MAMYCIUKASKB parašė:
Sveikos moterys. Pas mane mmm nevienodi laiku ne reguliarios. Paskutinės buvo sausio 17.Sekso metu nesisaugom vaikučio norėtumėm. Per šio mėn vaisingas dienas mylej…
Pašalink. Ten labai trumpa ta operacija.
Esu turėjus VGN. Ryte paguldė. Po operacijos leido pamiegot ir tą pačią dieną išleido.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai