amzina parašė:
man irgi reiktu scenarijaus!
atsiuk savo el.pasta
amzina parašė:
man irgi reiktu scenarijaus!
atsiuk savo el.pasta
Airuna parašė:
Sveikos, štai pagaliau turim nuotraukas. Šventė kainavo 1400lt. Nuomotis nereikėjo. Kepėm šašlikus. Šaltus darėm sumuštinius vieno kąsnio, lavašus. Dovanos svečia…
svente nuostabi
tuoj sulauksma ir mes savo
Andrėjauskė parašė:
stai snd gavau paskutini laukta siuntinuka![]()
grazus darbeliai.. musu krikstynos tapacia dienele;)
zakriene parašė:
grazus darbeliai.. musu krikstynos tapacia dienele;)
smagu.. jau visai visai nebetoli, lb laukiu bet kaip greit praeis tikiu
Gret@a parašė:
atsiuk savo el.pasta
Gretute. parašė:
Sveikos mamytės! Gal žinote kas daro krikštynų kvietimus, laikraštukus, pažadų korteles? Mes esame iš Šiaulių.
as darau
Airuna parašė:
Sveikos, štai pagaliau turim nuotraukas. Šventė kainavo 1400lt. Nuomotis nereikėjo. Kepėm šašlikus. Šaltus darėm sumuštinius vieno kąsnio, lavašus. Dovanos svečia…
Grazi svente labai
Andrėjauskė parašė:
smagu.. jau visai visai nebetoli, lb laukiu bet kaip greit praeis tikiu![]()
laukiam ir mes labai jau nebedaug nebeliko tikiuosi viskas praeis puikiai, kad greit tai tikrai greit prebegs ta dienyte.
ritulskiene parašė:
man taip pat atsitiko su medinem dovanom, kol prisiruosiau uzsisakyt menteles mociutems, tai gavau atsakyma, kad tik rugsejo menesiui uzsakymus priima... tai as rad…
Jau uzsakiau ranksluocius, paziurejau ir suskubau, tai sake, kad per savaite padarys. Man tinka, nes krikstysim rugpjucio23d.
Jau ir medinukus mociutem ir seneliui uzsakiau.dar galvoju tetom ir dedem simbolines dovanas parupint, kokius medinius saukstus, atidarytuvus... Mano grupioke tuos daiktus daro, netycia FB ja uzmaciau
Kaip sako- jei taves nera FB tai taves nera niekur
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai