Elzex parašė:
Kaip ji atrodo? Kur pirkot?
https://www.efarma.lt/lt/apyranke-nuo-pykinimo-sea-band
Jure13 parašė:
O kas tai per apyranke?![]()
Elzex parašė:
Kaip ji atrodo? Kur pirkot?
https://www.efarma.lt/lt/apyranke-nuo-pykinimo-sea-band
Jure13 parašė:
O kas tai per apyranke?![]()
InMau parašė:
Hch kyla mazai arba visai nekyla, prasideda kraujavimas ir persileidi. Arba skatina persileidima vaistais, atlieja abrazija-gimdos valyka. Aisku kaip jau minejo vie…
Tai kad mano nestumo pozymiai tebuvo padidejus krutine ir labai jautrus speneliai, bei naktiniai pasivaiksciojimai i tualeta. Visa tai tebera, galir per daug prisigalvoju ??
InMau parašė:
Hch kyla mazai arba visai nekyla, prasideda kraujavimas ir persileidi. Arba skatina persileidima vaistais, atlieka abrazija-gimdos valyma. Aisku kaip jau minejo vie…
InMau parašė:
Hch kyla mazai arba visai nekyla, prasideda kraujavimas ir persileidi. Arba skatina persileidima vaistais, atlieja abrazija-gimdos valyka. Aisku kaip jau minejo vie…
Man buvo nesivystantis nuo pat pradziu nk nejauciau tik kad mm dinge buvo. Taip pat 6 sav prasidejo tepimas o kita diena smarkus kraujavimas. Tai tiek ziniu. Bet siaip 25 % moteru nk nejaucia tai dar nereikia pergyvent.
Vikutii parašė:
Tai kad mano nestumo pozymiai tebuvo padidejus krutine ir labai jautrus speneliai, bei naktiniai pasivaiksciojimai i tualeta. Visa tai tebera, galir per daug prisig…
As gal ka praleidau, bet kodel jus itariat nesivystanti?
Vikutii parašė:
Tai kad mano nestumo pozymiai tebuvo padidejus krutine ir labai jautrus speneliai, bei naktiniai pasivaiksciojimai i tualeta. Visa tai tebera, galir per daug prisig…
Nestumo pozymiai visoms skirtingi, tad linkiu gavoti tik pozityviai, to labai reikia jusu kruopytei
nenoriu nuteikt blogam bet man po persileidimo testai dar ilgai buvo teigiami, pozymiai kitoms girdejau irgi dar kuri laika islieka...
Soly parašė:
As gal ka praleidau, bet kodel jus itariat nesivystanti?
Nes jau 2 savaites teplioja ://
OtiOti parašė:
Man buvo nesivystantis nuo pat pradziu nk nejauciau tik kad mm dinge buvo. Taip pat 6 sav prasidejo tepimas o kita diena smarkus kraujavimas. Tai tiek ziniu. Bet si…
Dalis moteru nejaucia nieko, kitos net nesuzino kad buvo pastojusios, nes persileidima palaiko veluojanciomis mm. O hcg darete tyrimus? Manau jie butu parode kad kazkas negerai..
Vikutii parašė:
Nes jau 2 savaites teplioja ://
Prg ir hcg tyrimus pasidaret? Jeigu ne tai tikrai rekomenduociau pasidaryti ir po dienos pakartot kad galima butu palygint.
ErnestaSt parašė:
Na man viskas irgi taip kaip jums tik dar ir aperitas apmazejo, iki siol buvo zveriskas, uztat sakau gal
Pas mane irgi sumažėjo labai apetitas. Iš vis jo neturiu. Valgau per prievartą. Niekas neskanu. Nors iki tol aš ėdžiau tiesiog ir dievinau saldumynus. O dabar nebe. . Dar labai į wc vaikštau. Speneliai jautrūs. Krūtys atrodo pilnos kažko
bumbulai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai