almantel parašė:
Jis nenor pasilikt vienas su vaiku![]()
Nu tai va,aš taip i supratau
almantel parašė:
Nu tai va,aš taip i supratau
almantel parašė:
Sakyk lei varo pas mano vyra, jau nebegales skustis, kad liko vienas su vaiku
jau bus po kompanijos toks pat
traske parašė:
as tai siandien kita taktika meginsiuisleisiu savo branguji i trasa, o ryt sakysiu tu norejai atsipalaiduot? sian dien as noriu
![]()
vava,, man irgi trbt taip reik padaryt....
Blyn maze niekaip nemieg...lovelej 15min ir verkia...ant ranku miega ramiai...vel ikeliau ir vel verkia prabudus...tada jau i salo lova ikeliau..irgi max 10min ir vel verkia...pasiemau ant ranku...pavargau idejau i gultuka...tai jau 20min tyla
aisku nlb gerai kad jame miega...nu bet svarbu miega...
almantel parašė:
vava,, man irgi trbt taip reik padaryt....![]()
Blyn maze niekaip nemieg...lovelej 15min ir verkia...ant ranku miega ramiai...vel ikeliau ir vel verkia prabudus...tada jau i salo lova ikeliau..irgi max 10min ir vel verkia...pasiemau ant ranku...pavargau idejau i gultuka...tai jau 20min tylaaisku nlb gerai kad jame miega...nu bet svarbu miega...
![]()
pabandyk dantenas patept
gal bus ramesne
o manoji tai replioja po visus kambarius tik spek gaudyti, o dar visur isikibdama bando stotis, aisku beveik visada nesekmingai
tai ir lakstau is paskos
kaip buvo gerai kol lavoj guledavo
Jolla parašė:
Kaip gerai, kad viskas susitvarke, su tuo ir sveikinu...
Tas nusitraukinejimas labai daug kantrybes reikalaujantis reikalas...
Žodžiu kaip nesiseka mums taip nesiseka
Nors ir vaistus vartojam, visvien nepadeda
Vistiek atpylinėja žiauriai, visi šlapūs, naktį atpylė tiek, kad patalynę vėl keičiau, gydytoja mano, kad Jonukui gastroezofaginis refliuksas, tai nžn, liepė po darbo ateiti, nes labai daug vaikų, apžiūrės ir pasakys verdiktą, kuris aišku bus nebemaitinti savo pienu
Jau pavargau nuo visko
saulle parašė:
Žodžiu kaip nesiseka mums taip nesisekaNors ir vaistus vartojam, visvien nepadeda
Vistiek atpylinėja žiauriai, visi šlapūs, naktį atpylė tiek, kad patalynę vėl keičiau, gydytoja mano, kad Jonukui gastroezofaginis refliuksas, tai nžn, liepė po darbo ateiti, nes labai daug vaikų, apžiūrės ir pasakys verdiktą, kuris aišku bus nebemaitinti savo pienu
Jau pavargau nuo visko
![]()
Nu jėnau kaip negerai
Tos kurios nenori maitint viskas ok,o čia.. O jei duotum savo pienuką iš buteliuko? Tas pats gaunasi?
...Simona... parašė:
![]()
Nu jėnau kaip negerai
Tos kurios nenori maitint viskas ok,o čia.. O jei duotum savo pienuką iš buteliuko? Tas pats gaunasi?
![]()
Jo, jis netoleruoja išvis skysto maisto
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai