Claudia. parašė:
O kam reikia, kad deretu?![]()
kazkaip graziau skamba ir tiek, dar vyrui vardas Vetra grazus...man kazkaip nelb.
Claudia. parašė:
O kam reikia, kad deretu?![]()
kazkaip graziau skamba ir tiek, dar vyrui vardas Vetra grazus...man kazkaip nelb.
alyskutee parašė:
o man gražus ne Vėtra, o Vėtrė
yra tokia fotografė Vėtrė Antanavičiūtė ir ji turi seserį Gelmę
man labai gražu kai vaikai kažkuo papildo vienas kitą..
alyskutee parašė:
Vėtra...
Man irgi keistokas.
Alisa_miau parašė:
o man gražus ne Vėtra, o Vėtrėyra tokia fotografė Vėtrė Antanavičiūtė ir ji turi seserį Gelmę
man labai gražu kai vaikai kažkuo papildo vienas kitą..…
Alisa_miau parašė:
o man gražus ne Vėtra, o Vėtrėyra tokia fotografė Vėtrė Antanavičiūtė ir ji turi seserį Gelmę
man labai gražu kai vaikai kažkuo papildo vienas kitą..…
na tikrai vetre graziau skamba,reiks kada uzsimint gal ir jam patiks,vetra toks grubokas man,neskamba taip swelniai. Man graziausi mergaiciu wardai tai Liepa Meta Smilte Rugile Ruta Ieva,o berniuku tai Jonas ir Azuolas lengwa butu pasirinkt jei butu berniukas.
orchidee parašė:
Man irgi labai grazus meta vardas, tik vyras labai labai pries. Sako jeigu man grazus tai gal dukryte isvis pavadiname ciobreliais. Va taip jis masto;)
Sunu galima ir ciobreliu pavadint:D;D Meta ir Ciobrelis , o ka?:)))))
Is tikruju tai man grazus vardai tokie kaip meta saule azuolas smilte vakare ..bet kazin ar noreciau kad buciau kokio augalo vardu pavadinta....manau reikia ziureti ne tik i tai ar graziai skamba bet ir i vardo reiksme
jolitti parašė:
Sunu galima ir ciobreliu pavadint:D;D Meta ir Ciobrelis , o ka?:)))))![]()
Is tikruju tai man grazus vardai tokie kaip meta saule azuolas smilte vakare ..bet…
taip taip reiksme.lb swarbu...dar prisiminiau warda Vejune,gal kam patiks
jolitti parašė:
Is tikruju tai man grazus vardai tokie kaip meta saule azuolas smilte vakare ..bet…
nežinau prie ko čia Čiobrelis...man pats žodis Čiobrelis negražiai skamba, koks skirtumas ar augalas ar daiktas...o ką tos visokios Lėjos, Tėjos geriau? kažkoks raidžių kratinys ir tiek ir dar net nelietuviškas..mano a.a. tėtis vardu Meldas, nepažįstu nei vieno žmogaus tokiu vardu, o pats vardas man skamba švelniai, vyriškai, solidžiai ;)
jolitti parašė:
Bet Rūta, Eglė, Liepa, Lina, Ieva ir t.t. irgi augalai. Bet kiek daug tokiu vardu. Ypač Ieva, Egle..
alyskutee parašė:
taip taip reiksme.lb swarbu...dar prisiminiau warda Vejune,gal kam patiks![]()
Dar Bijūnė yra
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai