PasiutusVoverė parašė:
Dar nyksta - mažėja hcg. Sakė jau patiems stebėti. Tad kol kas užsiregistravau hcg kraujo tyrimams kas antrą dieną. Man irgi kirba klausimas dėl endometriozės.. Tai…
O jūsų pirmasis irgi pats išsivalė? Operacijos neturėjot?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįPasiutusVoverė parašė:
Dar nyksta - mažėja hcg. Sakė jau patiems stebėti. Tad kol kas užsiregistravau hcg kraujo tyrimams kas antrą dieną. Man irgi kirba klausimas dėl endometriozės.. Tai…
Burbulas2 parašė:
Pirmasis augo. Gydė mane vaistais. Leido dvi dozes - nepadėjo. Augo toliau ir galiausiais plyšo kiaušintakis
PasiutusVoverė parašė:
Pirmasis augo. Gydė mane vaistais. Leido dvi dozes - nepadėjo. Augo toliau ir galiausiais plyšo kiaušintakis
Tai turėjo operaciją daryti, nieko nesakė ką viduj matė?
Burbulas2 parašė:
Tai turėjo operaciją daryti, nieko nesakė ką viduj matė?
Pirmąjį kartą ir darė operaciją. Pašalino kiaušintakį. Antrąjį kartą, jeigu sunyks pats, operacijos neprireiks. Man tik įdomu, kokius kas tyrimus darėsi.
PasiutusVoverė parašė:
Sveikos, kokius tyrimus darėtės po ektopinio (gal net ne pirmo) nėštumo?
Ką tik turėjau antrą ektopinį, kuris pats nyksta (mažėja hCG). Esu dariusis tik LP…
Man savaime irgi hcg mažėjo. Šią savaitę eisiu pas ginekologe,nes niekaip anksčiau nebuvo vietų. Tai žiūrėsiu ar lieps kokius tyrimus darytis ar ne.nes ligoninėje nieko nesakė tirtis
PasiutusVoverė parašė:
Pirmąjį kartą ir darė operaciją. Pašalino kiaušintakį. Antrąjį kartą, jeigu sunyks pats, operacijos neprireiks. Man tik įdomu, kokius kas tyrimus darėsi.…
Man hcg liepė kas savaitę stebėti kaip mažėja🤔 matyt visi gydytojai skirtingai liepia
laubur parašė:
Man hcg liepė kas savaitę stebėti kaip mažėja🤔 matyt visi gydytojai skirtingai liepia
Man sakė kas kelias dienas. Kad būtų ramiau užsirašiau kol kas du kartus kas dvi dienas. Paskui dar gal po kokių trijų, jeigu stabiliai krenta. Aš pas ginekologę tik lapkritį užsirašiusi, tada galvoj išsiklausinėti.
PasiutusVoverė parašė:
Man sakė kas kelias dienas. Kad būtų ramiau užsirašiau kol kas du kartus kas dvi dienas. Paskui dar gal po kokių trijų, jeigu stabiliai krenta. Aš pas ginekologę ti…
Svarbu kad mažėtų tas hcg. Man jau vienos mm atėjo po nesėkmingo pastojimo. Bet hcg prieš beveik dvi savaites buvo 27. Tai dabar nebesidariau jo. Lauksiu ka ginekologė sakys,ar dar karto ar jau nebe. Nes man per savaitę daugiau nei 100 vis mazedavo. Tai manau jau bus visai nukritęs jis🙈
Stebuklo laukiant parašė:
Pratekamumas ir lytiškai plintančių ligų tyrimas. O dėl endo neesu girdėjusi kad būtų susiję su negimdyviniais 🤔
Esu skaičiusi, kad gali būti susiję. Kaip ir visai logiška atrodytų. Norėtųsi, kad tas tyrimas be laparoskopijos būtų.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai