erixa80 parašė:
grozisir sia suknyte per viena diena nunerei?
Per pora valandu po darbo
erixa80 parašė:
grozisir sia suknyte per viena diena nunerei?
Per pora valandu po darbo
Sariukė parašė:
Aš bandau frivolite nėrimą. Čia tema "nėrimas su vąšeliu", tačiau gal neišbrokuosit manęs, pasirinkau techniką, kur naudojama adata ir vąšelis, tai beveik irgi tink…
Aš jau senokai nerto takelio noriu, ar kilimėlio. Ir schemučių nemažai prisisaugojusi. Tik va dėl virvučių sudvejoju ir atidedu kitam kartui. Kur perkate virvutes? Pas jus ir spalvos gražios ir storis labai tinkamas atrodo.
anzeliux parašė:
Per pora valandu po darbo![]()
Saunu,taip greitai ir graziai:-)gal galima schemute
kleve parašė:
Saunu,taip greitai ir graziai:-)gal galima schemute![]()
anzeliux parašė:
Prasom![]()
Aciu labai
,nesu vaselio megeja,bet labai noreciau toki grozi pabandyti nunert,gal galit patart kokiu siuliuku pirkt
linciukee parašė:
Aš jau senokai nerto takelio noriu, ar kilimėlio. Ir schemučių nemažai prisisaugojusi. Tik va dėl virvučių sudvejoju ir atidedu kitam kartui. Kur perkate virvutes? …
Virves pirkau Norfoj berods, bet čia daug seniau ir ne šitam reikalui, tiesiog nesunaudotos liko. Etiketėje nurodyti šitie kontaktai www.duguva.lt/index.php/lt/gaminiai/pintos-vitves, tai čia kažkurios iš jų, pas mane 2 mm storio. Gaunas tikrai kietas nėrinys. Ta prasme, jei norit švelnesnio kojytėms, tai gal plonesnių reikia. Aš ruošiuos tiest į koridorių prie durų, tai man tas kietumas kaip tik.
Judita.Zv parašė:
stai musu krikstynu megztukas - bolero. Dariau trumputi, kad busimos sukneles grozio neuzdengtu
.
Super duper!
kleve parašė:
Aciu labai,nesu vaselio megeja,bet labai noreciau toki grozi pabandyti nunert,gal galit patart kokiu siuliuku pirkt
![]()
Sita is akriliniu siltesne neriau bet siaip kudikiui ar vaikui medvilne daugiausia arba lina naudoju
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai