Laimesbeieskant parašė:
Man lyg buvo, bet man staigiai dingo šleikštulys..
Ir man tas pats krutine dar kiek jautroka. Penktadieni pas gydytoja. Kokia siaip tikimybe kad prasides persileidimas savaime?
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįLaimesbeieskant parašė:
Man lyg buvo, bet man staigiai dingo šleikštulys..
Ir man tas pats krutine dar kiek jautroka. Penktadieni pas gydytoja. Kokia siaip tikimybe kad prasides persileidimas savaime?
Bri2 parašė:
O tai jūs vien iš to, kad dingo simptomai iš karto diagnozavot sau nesivystantį?
Jurintaaa parašė:
O tai jūs vien iš to, kad dingo simptomai iš karto diagnozavot sau nesivystantį?![]()
Nee.. pries du menesius turejau nesivystanti, nutruko 6+sav. Nekilo hcg man. Ir persileidau savaime. Dabar vel hcg nedvigubeja pagap hcg gydytoja penktadieni sake rezultati nekokie pazejo echoskopu nate nestuma atitinkanti pagal mm. 20d dariausi hcg buvo 1130 o 24d 1150 tai labai mazai pakilo. Penktadieni vel pas gydytoja tai manau tikrai vel bus nesivystantis su tokiais skaiciais...
Bri2 parašė:
Nee.. pries du menesius turejau nesivystanti, nutruko 6+sav. Nekilo hcg man. Ir persileidau savaime. Dabar vel hcg nedvigubeja pagap hcg gydytoja penktadieni sake r…
Man gydytoja sakė nesekti hcg. Aš sekiau, kilo puikiai o buvo nesivystantis
simmuuttee parašė:
Man gydytoja sakė nesekti hcg. Aš sekiau, kilo puikiai o buvo nesivystantis![]()
Oho, kokia istorija
kaip atrodo priešingai turėtų būti, o čia kilo toliau...
simmuuttee parašė:
Man gydytoja sakė nesekti hcg. Aš sekiau, kilo puikiai o buvo nesivystantis![]()
Man po nesivystancio pati gydytoja sake hcg pasidaryti, tai du kartu pakilo dvigubai paskui jau vos pakilo tai sake kad hcg skaiciai turetu buti didesni... penktadieni matysiu ka po echo sakys, bet vilties jau nebeturiu... 😢
Bri2 parašė:
Nee.. pries du menesius turejau nesivystanti, nutruko 6+sav. Nekilo hcg man. Ir persileidau savaime. Dabar vel hcg nedvigubeja pagap hcg gydytoja penktadieni sake r…
Supratau, laikykites
Man šiuo metu įtaria nesivystantį nėštumą, jau du kartus darė echoskopiją esant 6sav. + 3d. ir 6sav. + 6d., echoskopu menate nei embriono nei sirdies veiklos.
6sav. + 3d. Hcg 15831, o po 3 dienų Hcg 19619. Po savaitės pakartotinis vizitas, jeigu vis dar nematys vaisiaus ir širdies veiklos, guldys persileidimo sužadinimui.
Sveikos, merginos. Nustatė ir man nesivystantį neštumą. Jau ketvirtą. Nustojo vystytis 6 + 3 savaitės. Kiti neštumai irgi panašiu metu nustojo vystytis. Prieš tai visada išsivalydavo savaime. O dabar kažkaip įkalbėjo mane ginė daryti abraziją. Sutikau, nes pasakė, kad po to darys histologinį embriono tyrimą. Bet Vilniaus gimdymo namuose, kur planuoju atlikti abraziją, pasakė, kad jie paims histologijai mėginį, bet tikrai nieko ypatingo ten netirs, tikrai nenustatys nesivystimo priežasties. Šiandien buvau pas privačią ginekologė. Ir ji mane labai atkalbinėjo nuo abrazijos. Sako, kad tai nelabai gerai, jei nori dar pastoti. Merginos, gal galite papasakoti, ar tas histologinis tyrimas abrazijos metu, ar jis naudingas? Nes vien dėl jo norėjau daryti abraziją. Ką konkrečiai ten tiria? Ar tai padėjo nustatyti nesivystimo priežastį?
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai