blondynka parašė:
Man atrodo busit susimokejus uz kedute![]()
Mmmm.o kaip suzinoti tiksliai ?
Paskui atvarysiu prie bagazo sakys ko cia nori
blondynka parašė:
Man atrodo busit susimokejus uz kedute![]()
Mmmm.o kaip suzinoti tiksliai ?
Paskui atvarysiu prie bagazo sakys ko cia nori
Mamyte gruodis parašė:
o ta kedute,kazin iki keliu menesiu vaikas telpa?nes galvoju gal mes jau busim ja isauge?
tai ziurint kokia turite ir kokia jusu maziuke,nes mes maxi cosi tai jau ankstoka mazytei kai aprengta isodinu. ka ten raso tose charakteristikose skiriasi reik ziureti kaip leliukui patogiau. nors kai raso segama nugara i prieki kedute yra saugiausia avarijos atveju,tad kiek imanoma ilgiau naudoti tokia. nes jei mazyte sedi kai mes i prieki stabdymo metu galvyte liksta i prieki.
skaiste88 parašė:
Mmmm.o kaip suzinoti tiksliai ?Paskui atvarysiu prie bagazo sakys ko cia nori
![]()
Kai darysit cekina ten bus parasyta ant bilieto salia bagazo
Bu... parašė:
tai ziurint kokia turite ir kokia jusu maziuke,nes mes maxi cosi tai jau ankstoka mazytei kai aprengta isodinu. ka ten raso tose charakteristikose skiriasi reik ziu…
pas mus irgi maxi cosi, na gal iki 6 men panaudosim o tada keisim,ziuresim kokio dydzio ta musu mazyle uzaugs
sese gimdo liepa kaiptik perleisiu,ir lopsys atliks,nes lopsys tai tikrai manau tik iki 6 men talpins maziuke
skaiste88 parašė:
Mmmm.o kaip suzinoti tiksliai ?Paskui atvarysiu prie bagazo sakys ko cia nori
![]()
www.ryanair-skrydziai.lt www.kaunas-airport.lt
cia pasinarsykit visko yra koki klausimai kyla,net galima asmeniskai parasyti ir atsako i el.p. man atsiunte atsakyma,bat nk gero
Mamyte gruodis parašė:
pas mus irgi maxi cosi, na gal iki 6 men panaudosim o tada keisim,ziuresim kokio dydzio ta musu mazyle uzaugssese gimdo liepa kaiptik perleisiu,ir lopsys atliks,…
manau,kad tilps
na musu lopsys 70cm ilgio dar ir dabar telpame,bet kaskaip jau nuo naujuju metu padejusi nenaudoju o maziuke 64cm dabar bet atsibodo degineti ir be to jau mano panele nenori guleti
sandraireland parašė:
as tai keliausiu jauciu su nesyne vezima issiusiu su siuntiniais,nes vienos vaziuosim,nenoriu tampytis,o girdejus,kad jie vezimus ten meto,kartais net suluzta,tai n…
vat vat.. ir as mastau ka cia padaryt... siunta siusim anksciau nei skrendam, tai kazkaip tik su auto kedute (kad ir porai sav) kvaila likt.. o be auto kedutes gi i oro uosta nenuvaziuosi... nezinau ka daryt
Venera171 parašė:
vat vat.. ir as mastau ka cia padaryt... siunta siusim anksciau nei skrendam, tai kazkaip tik su auto kedute (kad ir porai sav) kvaila likt.. o be auto kedutes gi i…
o ar neturesi pasiskolint lt is ko nors kedutes as tai galvoju ten is kur gausiu kokiu pazistamu kas vaiku turejo,jo yra reikalu,kai visko reikia su maziukais keliaujant
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai