Karamele4725 parašė:
Kad prasides savaime zenklu nelabai yra🤦🏼♀️ na bent aisku kada jau galas. O kokio dydzio gime pirmasis?
4950 ir 56 cm mano pirmagime 🙂
Karamele4725 parašė:
Kad prasides savaime zenklu nelabai yra🤦🏼♀️ na bent aisku kada jau galas. O kokio dydzio gime pirmasis?
renata ZZ parašė:
Nemaza mergina tikrai😳
Karamele4725 parašė:
Nemaza mergina tikrai😳
Tikiuosi antra panikė sesės nepasivis😁
Na ka, sekmadieni gimem. Šiandien vaziuojam namo. Šeštadieni 6h ryto nubego zali vandenys, po paros 5:21 gimem. Pranasavo 4100g, bet gime 3700g 50cm vyrutis. Kirpo, naudojo vakuuma. Skatino tabletem ir lasaline. Man buvo infekcija, visa laika ant antibijotiku, badyta subadyta brt pagaliau viskas gerai, tik vyrutis labai alkanas, o pas mane tiek kiek reikia pieno nera ir soenelius spejo nuciulpti, tai buvo ir ašarų del to, bet isivaziuosim ir manau seksis viskas gerai🤞😊
Karamele4725 parašė:
Na ka, sekmadieni gimem. Šiandien vaziuojam namo. Šeštadieni 6h ryto nubego zali vandenys, po paros 5:21 gimem. Pranasavo 4100g, bet gime 3700g 50cm vyrutis. Kirpo,…
Sveikinimai didžiausi 😍
renata ZZ parašė:
Sveikinimai didžiausi 😍
Aciu labai!!!
Karamele4725 parašė:
Na ka, sekmadieni gimem. Šiandien vaziuojam namo. Šeštadieni 6h ryto nubego zali vandenys, po paros 5:21 gimem. Pranasavo 4100g, bet gime 3700g 50cm vyrutis. Kirpo,…
Sveikinimai tėveliams 👼💐🎉
Sėkmės didžiausios augti ir pienukas susinormalizuos kantrybės❤️
Astiiii parašė:
Labas vakaras, ar yra gimdziusiu ahus? Lørenskog 😊
Labas aš tenai lankausi apžiūros kas savaitę,gimdysiu ten jau greitai 🙂
viletele parašė:
Labas aš tenai lankausi apžiūros kas savaitę,gimdysiu ten jau greitai 🙂
Gal esate is aplinkiniu miesteliu, butu smagu tureta kazka su panasaus amziaus kudikiu
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai