Sveikinu !!! 👼🏼🧸💙💙💙
Laura1981 parašė:
Sveikos merginos🥰,kaip jums sekasi🤔gavau NIPT tyrimus vakar,verkiau iš džiaugsmo,viskas gerai,patvirtino ir ten,kad berniukas 💙💙💙esu laiminga labai🙏🥰…
Sveikinu !!! 👼🏼🧸💙💙💙
Laura1981 parašė:
Sveikos merginos🥰,kaip jums sekasi🤔gavau NIPT tyrimus vakar,verkiau iš džiaugsmo,viskas gerai,patvirtino ir ten,kad berniukas 💙💙💙esu laiminga labai🙏🥰…
Laura1981 parašė:
Sveikinu!!!👏 Nezinau ar cia sutapimai ar kas, bet kiek daug berniuku po ivf😀 kiek uzmatau vis, tiek berniukai!
Saulesspindulelis1 parašė:
Sveikinu!!!👏 Nezinau ar cia sutapimai ar kas, bet kiek daug berniuku po ivf😀 kiek uzmatau vis, tiek berniukai!
Nežinau, kiek tiesos, bet pvz 4aa dažniausiai būna berniukai
esu skaičius kažkur užsienio portaluose
berniukai greitesni ir spartesni, gal jie šmurkšt ir vaisinas
tada būna greičiausia kokybė, ją ir kelia. Bet čia mano samprotavimas
man atrodo, kad ir pas mus berniukas. Tokia nuojauta
Turintisvajonę parašė:
Nežinau, kiek tiesos, bet pvz 4aa dažniausiai būna berniukaiesu skaičius kažkur užsienio portaluose
berniukai greitesni ir spartesni, gal jie šmurkšt ir vais…
As irgi visa laika turejau nuojauta kad berniukas
ir pasitvirtinoo mums kele 5AA
Laura1981 parašė:
Kaip smagu girdėt! 🥰 sveikinimai didžiausi! 🎉 aš laukiu atsakymų kitą sav.
Turintisvajonę parašė:
Nežinau, kiek tiesos, bet pvz 4aa dažniausiai būna berniukaiesu skaičius kažkur užsienio portaluose
Man kėlė 4aa. Mato lyg berniuką taip pat ☺️
Saulesspindulelis1 parašė:
Siandien ta pati pagalvojau, kad aplinkui po ivf vien berniukai..:)) idomu ar cia sutapimas ar tikrai dazniau buna vyriskos lyties :))
Turintisvajonę parašė:
Man kele 4AA ir 1 3 paru embriona, bet pasiliko vienas ir berniukas!👏😀🥰
Sakau, kad kazkaip labai jau daug berniuku uzmatau. Ir IG kiek seku su nevaisingumu susijusiu istoriju, tai vos je visos po ivf su berniukais😜
Ačiukas mergytės🥰
Turintisvajonę parašė:
Sveikinu![]()
![]()
![]()
aš gerai, požymių nėra, tik šokoladą išvemiu visada beveik
vaikas auga sėkmingai
laukiu ir aš labai la…
Oi nieko nebijokit,viskas bus gerai🙏o kada jums jau pas genetikus🤔,aš pradžioje visiškai nenorėjau šokolado,net ir nevalgiau,dabar kartais užsimanau,nevalgykite tada šokolado.
Indrutell parašė:
Siandien ta pati pagalvojau, kad aplinkui po ivf vien berniukai..:)) idomu ar cia sutapimas ar tikrai dazniau buna vyriskos lyties :))
Na va, bent jau ne viena pastebejau, kad vien berniukai🤭😳😀
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai