kristinukasz parašė:
O seip kokiu skausmu yra ar tik kraujavimas
Pilvo apacia labai skaudėti pradėjo
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįkristinukasz parašė:
O seip kokiu skausmu yra ar tik kraujavimas
Pilvo apacia labai skaudėti pradėjo
GitaP. parašė:
O tai 4sav kazkas jau buna? Tai kad mergaites eidavo pas gines 4sav net nestumo nematydavo
Per echo matė taškuka 2,5mm, o iškrito kokio 1cm dydžio puslytė panaši i placenta 😳😳😳😳
IvetaAkvilė parašė:
Pilvo apacia labai skaudėti pradėjo![]()
Pabandykit pasirodyt priimamajam, bal jus normaliai apziures. Ir paciai ramiau bus
kristinukasz parašė:
Pabandykit pasirodyt priimamajam, bal jus normaliai apziures. Ir paciai ramiau bus
Būtinai reiks važiuot, per daug skauda jau 😔
IvetaAkvilė parašė:
Būtinai reiks važiuot, per daug skauda jau 😔
Vaziuokit ir parasykit kaip seksis
IvetaAkvilė parašė:
Išsituštinau ir nebeskaudavidurius paleido... Dabar nežinau ka daryt net, iškrito tas gumuliukas aprimo kraujavimas.. Gal rytojaus palaukt.. Nuvažiuot paprašyt …
Palaukit ryto, jei kas ryt pabandykit siuntima gauti.
GitaP. parašė:
Man pries kelias valandas vel nustate nesivystanti ,atvaziavau rite su skausmu sirdele plake,lasino magni poto vel skausmai padare echo ir neberado sirdeles veiklos…
Jetus, Gita. Kodel siam pasauly tiek neteisybes?
uzjauciu...
kristinukasz parašė:
Palaukit ryto, jei kas ryt pabandykit siuntima gauti.
Būtinai, bent ramu kad manyje tikrai nieko nebėra.. Buvo super aiškiai kad ten "TAI" dieve dieve galėjau to ir nematyt.. Tikriausiai taip ir nustosiu kraujuot ❤️🙏
IvetaAkvilė parašė:
Būtinai, bent ramu kad manyje tikrai nieko nebėra.. Buvo super aiškiai kad ten "TAI" dieve dieve galėjau to ir nematyt.. Tikriausiai taip ir nustosiu kraujuot ❤️🙏…
Kai man istrikonta puslyte man ir pilvo maudimas dingo, ir tas kraujavimas sumazejo. Ir kazkaip iskart buvo aisku kas pasisalino. O kita diena dare echo ir nieko nebamate, tik cista. Bet ja jau turejau ir pries pirma nestuma
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai