Katukadu parašė:
Nėra pirkti ankstyvo nustatymo nėstumu testų vaistinėse, sakė viskas išsipirkta ir sandėliukai tušti 🤦♀️ dar ne vienoje vaistinėje buvau 😁
Internetu turėtų būti pirkti 🤔
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįKatukadu parašė:
Nėra pirkti ankstyvo nustatymo nėstumu testų vaistinėse, sakė viskas išsipirkta ir sandėliukai tušti 🤦♀️ dar ne vienoje vaistinėje buvau 😁
Internetu turėtų būti pirkti 🤔
Dafee parašė:
Ir man mėnesinės po persileidimo pasikeitėPagausėjo, pailgėjo ir jokių požymių nebejaučiu prieš
o būdavo ir nugaros ir pilvo, krutinės skausmai, o dabar …
Tai turbūt normalu, kad taip pasikeičia. 🙂
VSJo parašė:
Tai turbūt normalu, kad taip pasikeičia. 🙂
Man panasiai kas mėn lyg kitaip.. Šitą jaučiu gan krūtų skausmą ir belenkokius skausmingus spenelius ir tempima apačioje 🙄 tai arba sulauskiu gausių ir skausmingų dienelių ir vėl anksčiau arba nežinau nes testą dariausi - neigiamas. Bet tas neigiamas toks blankus kažkoks 🤦♀️🤷♀️
Šiaip man būna apie 1-1,5sav prieš mm tos krūtis skausmingos, bet kažkaip kitaip. Pvz praeita mėnesį man švelniai spustelėjus skaudėjo tas vietas kur nuo pažasties link krūties nors ankščiau to nebūdavo 🤷♀️
Katukadu parašė:
Man panasiai kas mėn lyg kitaip.. Šitą jaučiu gan krūtų skausmą ir belenkokius skausmingus spenelius ir tempima apačioje 🙄 tai arba sulauskiu gausių ir skausmingų…
O kada yra jūsų mm diena? 😊
Katukadu parašė:
Man panasiai kas mėn lyg kitaip.. Šitą jaučiu gan krūtų skausmą ir belenkokius skausmingus spenelius ir tempima apačioje 🙄 tai arba sulauskiu gausių ir skausmingų…
Sveikos prisijungsiu prie diskusijos ir aš.
Man iki pirmo nėštumo nebuvo niekad reguliarios mėnesinės, po gimdymo susireguliavo.
Po antro nėštumo laikrodžio tikslumu buvo susireguliavusios, bet po metų kelis mėn nebuvo mm
galvojau, kad pastojau, bet deja šeip kažkokie sutrikimai buvo. Dabar po trečio nelaimingo nėštumo, jau lyg ir viskas atsistatė. Laukiu mm (antras ciklas) ir antra diena vėluoja. Krutinė jautri, kvapai aštrūs, pilvą ir strėnas maudžia, nuotaika svyruoja. Užeina tokia alkana pasijuntu. BKT 36.7-37.1. Bet nėštumo testas neigiamas. Tai gal vėl sutriko kažkas?
Labai norėtūme su vyro vėl lauktis ir šį nėštumą sulaukti laimingai galo.
juoda.kate parašė:
Sveikos prisijungsiu prie diskusijos ir aš.![]()
Man iki pirmo nėštumo nebuvo niekad reguliarios mėnesinės, po gimdymo susireguliav…
Man taip pat po nelaimingo nėštumo antros mm vėlavo kelias dienas, temperatu buvo 37, uzuodziau viska, visur
bet pasirodė, o mintyse galvojau gal vėl pastojau
Dafee parašė:
Man taip pat po nelaimingo nėštumo antros mm vėlavo kelias dienas, temperatu buvo 37, uzuodziau viska, visurbet pasirodė, o mintyse galvojau gal vėl pastojau :)…
Aha. Pasirode siandien ir manosios.
o taip tikejausi.
Sveikos
planavome vaikeli metus, atlikome vyro spermograma, mano hormoninius tyrimus, rezultatai buvo geri, bet pastoti buvo sunku. Galu gale po siektiek daugiau nei metu, sulaukiau pacios nuostaciausios dienos kai testas parode teigiama rezultata
tik dziaugsmas truko neilgai, vis bandziau pakliuti pas gyditojus nes buvo neramu, bet niekas nepriime del karantino, nes nebuvo jokiu riziku, nekraujavau, nesiskundziau begaliniais skaidmais ir pan. 6 +1 taip pat viskas buvo gerai, tik stovedama pajauciau siluma, nuejau i tualeta, o ten nemazai kraujo... panika buvo didziule, pagaliau priime gyditojai nes juk atsirado rizika... bet... mano nelaimei sirdute "nebeplake", nors niekas net zino ar ji kada plake isvis... valosi viskas savaite, nors norejo daryti abrazija. Savijauta baisi, labiau emociskai...
sakykit merginos ar greit isdrysot vel bandyti?
Moonis parašė:
Sveikosplanavome vaikeli metus, atlikome vyro spermograma, mano hormoninius tyrimus, rezultatai buvo geri, bet pastoti buvo sunku. Galu gale po siektiek da…
Uzjauciu 🙄 mes bandem jau kai praejo 2 savaites po valymo kai nesivyste ir man buvo jau 11 sav bet nebeaugo nuo 8😭 sake sulaukt mm pirmu bet nelaukem, deja jau metai kaip nepavyksta🤦♀️😭 o jum jei tik gerai pati jausites ir busit pasiruosus vel bandyt tai kad ir pirmu mm sulaukus kibkit i darbus ❤️
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai