Chemike93 parašė:
Cia privaciai? Mokamai?
Taip. Pirmas kartas lygtai 60e, o paskui pigiau
Chemike93 parašė:
Cia privaciai? Mokamai?
Taip. Pirmas kartas lygtai 60e, o paskui pigiau
Nykštukė parašė:
Suleidau pries savaite ovitrele, dabar jei pakeliu kazka sunkesnio arba padirbu pradeda maust pilvo apacia. Idomu kodel? Gal kam yra buve? Ir siaip krutine isvis ne…
Kiekvienai individualiai manau. Galit pastor ir nk nejaust, i galit visus pojucius jaus ir bus nieko
Samanaa parašė:
Sveikos, rytoj manęs laukia pirma ovitrelles injekcija, bijau, sugeriau letrozole, kada nuo susiliejimo prasideda ovuliacija? Ar dar kuriai išrašė utrogestan žvakut…
Sveika. Aš geriau ir vartojau tuos pačius vaistus 🙂 tikria nėra ko bijoti. Progesterono žvakutės dejausi nakčiai. Jokio šalutinio poveikio nejaučiau
viskas yprastai. Paprastai kai susileidimo ovitrelle per 36 valandas įvyksta ovuliacija. Ovitrelis is organizmo paprastai pasišalina po 12 dienų. Nebijok ir drąsiau
linkiu sėkmės.
eglaiciuke parašė:
Sveika. Aš geriau ir vartojau tuos pačius vaistus 🙂 tikria nėra ko bijoti. Progesterono žvakutės dejausi nakčiai. Jokio šalutinio poveikio nejaučiauviskas ypras…
Ar padėjo Jums? Kokios pas jus priežastys kad negalite pati pastoti? Pas mus tai neaiškios, abu sveiki, tikiuosi kibs po pirmo karto 😊
Samanaa parašė:
Ar padėjo Jums? Kokios pas jus priežastys kad negalite pati pastoti? Pas mus tai neaiškios, abu sveiki, tikiuosi kibs po pirmo karto 😊
Aš sergu endometrioze 3 stadija. Tik ką baigiau 3 ciklą stimuliacijų. Pradėsiu 4
linkiu kad pavyktų iš pirmo karto
eglaiciuke parašė:
Aš sergu endometrioze 3 stadija. Tik ką baigiau 3 ciklą stimuliacijų. Pradėsiu 4linkiu kad pavyktų iš pirmo karto
![]()
Sėkmės ir Jums 😊
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai