Sveiki,
Jolanta-K@J mama parašė:
Kovo
Sveiki,
O kaip yra su Vpa išmoka? Jeigu Vpa prasidėjo 2022-03-13, tai ima nuo 2021-02-01 iki 2022-01-31 ar nuo 2021-03-01 iki 2022-02-28?
Sveiki,
Jolanta-K@J mama parašė:
Kovo
Sveiki,
O kaip yra su Vpa išmoka? Jeigu Vpa prasidėjo 2022-03-13, tai ima nuo 2021-02-01 iki 2022-01-31 ar nuo 2021-03-01 iki 2022-02-28?
Klubnika parašė:
Sveiki,
Pirmas variantas
E-ienė parašė:
Man niekas neskambino, gal būtų paskambinę, jei kas negerai, nes aš stažą turiu reikiamą išmokai, nes vis dar esu VPAo ta individuali tik kelis mėnesius vykdoma…
Na va, tik padejavau, kad negaunu sprendimo nuo sausio 2 d. ir šiandien jau gavau. Tai ir jūs gausit, jei dar negavot
saulute322 parašė:
Na va, tik padejavau, kad negaunu sprendimo nuo sausio 2 d. ir šiandien jau gavau. Tai ir jūs gausit, jei dar negavot![]()
aš dar negavau, per mažai dejuoju matyt dar
bet jei 2 pateikiau, 10dd, tai tikiuosi penkt jau bus
o ir sekm paskutinė VPA diena, tai pergyvenu
E-ienė parašė:
aš dar negavau, per mažai dejuoju matyt darbet jei 2 pateikiau, 10dd, tai tikiuosi penkt jau bus
o ir sekm paskutinė VPA diena, tai pergyvenu
![]()
Aš tai kur gavau laiską po prašymo pateikimo, tai jame rašo, kad NGA sprendimas priimamas per 17 d.d. nuo prašymo ir visų duomenų gavimo. O VPA per 10 d.d.
O tai kad sekmadienį jums paskutinė VPA diena tai nieko nereiskia, nes jūs jau dekrete su trečiu vaiku. Čia tik sprendimą turi priimti dėl išmokos skyrimo/neskyrimo ir jos dydžio.
saulute322 parašė:
Aš tai kur gavau laiską po prašymo pateikimo, tai jame rašo, kad NGA sprendimas priimamas per 17 d.d. nuo prašymo ir visų duomenų gavimo. O VPA per 10 d.d.
aa, tada gerai
ne ne, 10 dd nga sprendimui
konsultavausi su sodra, tai 2 kartus patvirtino, 17dd iš viso su sprendimo priėmimo ir išmokos išmokėjimu
saulute322 parašė:
Kaip jus skaitot 🙂
Sprendimas tiek NGA, tiek VPA priimamas per 10 d.d, tik kad NGA ismoka ismokama per 7 d.d po sprendimo gavimo 🙂
Jolanta-K@J mama parašė:
Kaip jus skaitot 🙂
Sprendimas tiek NGA, tiek VPA priimamas per 10 d.d, tik kad NGA ismoka ismokama pe…
Na prie motinystės išmokos neišskirta per kiek dienų priima sprendimą, per kiek išmoka pinigus. Parašytas bedras 17 d.d. terminas nuo prašymo su visais reikiamais dokumentais ir duomenimis gavimo dienos 🤷♀️ Tai dėkui už patikslinimą
saulute322 parašė:
Na prie motinystės išmokos neišskirta per kiek dienų priima sprendimą, per kiek išmoka pinigus. Parašytas bedras 17 d.d. terminas nuo prašymo su visais reikiamais d…
Ismoka pervedama per 17 d.d, t.y 10 d.d kol sprendimas bus ir 7 d.d kai gausit, viso iseina 17 d.d kol gausit ismoka 🙂
O jus raset, kad sprendimas priimamas per 17 d.d, tai reiskia neskaitet idemiai 🙂
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai