imnotparanoid parašė:
Ačiū. Tai žinoma, jei prastas oras ir keliai, tai apskritai matyt norėsis važiuot kažkur kur arčiau... bet nepagalvojau apie tai kad gali nebūti vietų gimdyklose...…
Gimdyklos tik 3
imnotparanoid parašė:
Ačiū. Tai žinoma, jei prastas oras ir keliai, tai apskritai matyt norėsis važiuot kažkur kur arčiau... bet nepagalvojau apie tai kad gali nebūti vietų gimdyklose...…
Gimdyklos tik 3
Mėnesiena38 parašė:
Šiek tiek už Vilniaus gyvenam, terminas sausio 10, jei viskas gerai, žadama važiuot 🙂
Jei nepamirštumėt ir jei planas pavyktų, pasidalinkit. Galit ir į pm
įdomu kaip pavyks nuvažiuot iki Kauno, kaip sąrėmius seksis išbūti mašinoj.
imnotparanoid parašė:
Jei nepamirštumėt ir jei planas pavyktų, pasidalinkit. Galit ir į pmįdomu kaip pavyks nuvažiuot iki Kauno, kaip sąrėmius seksis išbūti mašinoj.
Gerai 🙂
imnotparanoid parašė:
Jei nepamirštumėt ir jei planas pavyktų, pasidalinkit. Galit ir į pmįdomu kaip pavyks nuvažiuot iki Kauno, kaip sąrėmius seksis išbūti mašinoj.
Nėra tie gimdyvių srautai tokie dideli šiuo metų laiku, gimdžiau naktį iš gruodžio 4 į gruodžio 5 d., tai buvau vienintelė gimdyvė tuo metu
imnotparanoid parašė:
As is Alytaus vaziavau...tai ne tik kad nuvaziavau iki gimdymo namu, bet dar pas sese uzsukau sunu palikau isgeriau pora puodeliu arbatos....tada gimdyt
nera taip kad prasidejo saremiai ir jau gimdai...na aisku buna tokiu kur vos speja nuvaziuoti...bet siaip vidutiniskai nuo pirmuju saremiu iki gimdymo praeina 8 valandos...na su pirmu vaiku man 32 val praejo...su mazaja 9 val. Taip kad nematau as cia kazkokios dideles problemos...o ir saremiai buna pirmiausia kas 10 min ir jie buna gana trumpi..
Kutulė parašė:
Nėra tie gimdyvių srautai tokie dideli šiuo metų laiku, gimdžiau naktį iš gruodžio 4 į gruodžio 5 d., tai buvau vienintelė gimdyvė tuo metu
pritariu. Gimdžiau lapkričio 16d, tai visa para buvau vienintele gimdyve ☺️👌
Mazute1989 parašė:
Gal kas turi gyd. padiayres numeri ar zino pavarde, kuri paskaita apir naujagimiu prieziura vede?
kad ten visas paskaiteles akuseres veda 🤔
Mazute1989 parašė:
Gal kas turi gyd. padiayres numeri ar zino pavarde, kuri paskaita apir naujagimiu prieziura vede?
imnotparanoid parašė:
Aš du kartus važiavau čia gimdyti, apie 130 kilometru. Ir viskas gerai, juk prasidėjus sąrėmiams, iš karto nepagimdome. Pirmąjį karta išvažiavau kai sąrėmiai kartojosi kas 8 minutes. Antrąjį karta nubėgus vandenims.
Christ parašė:
Aš du kartus važiavau čia gimdyti, apie 130 kilometru. Ir viskas gerai, juk prasidėjus sąrėmiams, iš karto nepagimdome. Pirmąjį karta išvažiavau kai sąrėmiai kartoj…
Tai taip, ir aš taip galvoju kad realiai laiko yra. Tik tiek kad gal nelabai smagu sąrėmius būt mašinoj, sėdint? Nes juk rekomenduoja kuo daugiau judėt, įvairūs masažai... o mašinoj visa tai tampa nebeįmanoma... ar neprailgo ta kelionė dėl to?
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai