Mazute1989 parašė:
Ar kas gulejote 16-17 palatoje, kaip suprabtu ten yra wc, dusas, tv ir vyrui kusete, ar imanoma joje isimiegoti, ar tada duoda vyrui patalyne?
16 palatoj vyrui ten vietos visai nera 🤷🏼♀️ 17 maciau kusete yra
Mazute1989 parašė:
Ar kas gulejote 16-17 palatoje, kaip suprabtu ten yra wc, dusas, tv ir vyrui kusete, ar imanoma joje isimiegoti, ar tada duoda vyrui patalyne?
eviess parašė:
Sveikos 🤗
Kurios jau esat gimdziusios cia gal zinot gimdyklose yra tik vonios ar yra ir kazkurioje gimdykloje ir dusas?
Simiss parašė:
Sveikos 🤗
Kurios jau esat gimdziusios cia gal zinot gimdyklose yra tik vonios ar yra ir kazk…
Tik vonios.
imnotparanoid parašė:
Gal yra vilniečių kurie važiavo gimdyti būtent į P. Mažylio gimdymo namus iš Vilniaus? Įdomu, kaip sekės tokią kelionę atlaikyt.![]()
Vaziavau, bet pries 9 metus:)) lankiausi pas gyd (nestuma priziurejo), baseine, pamokelese mazylyje, o gyvenau pusiau Kaune, pusiau Vilniuje. Taciau gimdyti vaziavau is Vilniaus, taip jau ispuole
sekesi gerai
bet cia kaip kam pasiseka, nes atstumas nera mazas.. O ir vieta, kad gausite niekas negarantuoja, jei nebus laisvu gimdyklu- sius kitur..
Ps tai buvo vidurvasario naktis, ziema (jei slidu, yra sniego ir pan), manau, nerizikuociau
virsukalne parašė:
Vaziavau, bet pries 9 metus:)) lankiausi pas gyd (nestuma priziurejo), baseine, pamokelese mazylyje, o gyvenau pusiau Kaune, pusiau Vilniuje. Taciau gimdyti vaziava…
Ačiū. Tai žinoma, jei prastas oras ir keliai, tai apskritai matyt norėsis važiuot kažkur kur arčiau... bet nepagalvojau apie tai kad gali nebūti vietų gimdyklose...taip būna?
Kiek yra gimdyklų?
Gal dar atsilieps vilnietės mamytės pasirinkusios gimdyt Kaune.
imnotparanoid parašė:
Ačiū. Tai žinoma, jei prastas oras ir keliai, tai apskritai matyt norėsis važiuot kažkur kur arčiau... bet nepagalvojau apie tai kad gali nebūti vietų gimdyklose...…
Aš ruošiuosi Kaune, bet kažkodėl labiau mane krikščioniškieji traukia 🙂
Mėnesiena38 parašė:
Aš ruošiuosi Kaune, bet kažkodėl labiau mane krikščioniškieji traukia 🙂
Iš Vilniaus ruošiatės važiuot?
kada jūsų terminas?
imnotparanoid parašė:
Ačiū. Tai žinoma, jei prastas oras ir keliai, tai apskritai matyt norėsis važiuot kažkur kur arčiau... bet nepagalvojau apie tai kad gali nebūti vietų gimdyklose...…
Trys
imnotparanoid parašė:
Iš Vilniaus ruošiatės važiuot?kada jūsų terminas?
Šiek tiek už Vilniaus gyvenam, terminas sausio 10, jei viskas gerai, žadama važiuot 🙂
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai