Mm98 parašė:
Sveiki, kas gal lankėt paskaitėlę su vyru? Kiek kainuoja?![]()
Sveika, 11.58€ man rods, jeigu tiksliai pamenu ☺️
Mm98 parašė:
Sveiki, kas gal lankėt paskaitėlę su vyru? Kiek kainuoja?![]()
Sveika, 11.58€ man rods, jeigu tiksliai pamenu ☺️
Jovit@ parašė:
O gal kuri zinot kainas privaciu palatu?![]()
Mazylio internetinej svetainej yra
PatiDifuza parašė:
Labas vakaras, gal kuriai, teko būti neseniai privačiose palatose? Ar atnaujintos? Prieš 7 metus gulėjau, tai labai labai nekazka![]()
Buvau apžiūrėt jas, man pasirodė pakankamai normalios, bet nelabai skyrėsi nuo kitų, na žinoma tik tiek, kad yra wc
PatiDifuza parašė:
Labas vakaras, gal kuriai, teko būti neseniai privačiose palatose? Ar atnaujintos? Prieš 7 metus gulėjau, tai labai labai nekazka![]()
Nr.15 gulejau tai patiko, wc, tv, lova reguliuojasi mygtukais. Nieko netruko, buvo jauku kaip namie.
Spalio gale gulejau, nebuvo laisvu mokamu tuo momentu. Tai lovos paprastoje tikrai labai nepatogios, ypac vyrui vos ne ant groteliu miegojo. Netragedija tris dienas isbuti, bet po truputi sunkesnio gimdymo iki wc nueiti jau buvo issukis, be to mokamoje ne tik wc ir dusas, bet ir tv, ir saldytuviukas yra, ir lovos normalesnes, reguliuojamos ir naujesnes, nes pvz pas mus kazkas nuluze buvo 😅. Gal ne visose tokie ale patogumai, bet konkreciai 18 man atrodo 🤷♀️ Jei su vyru palatoj tai tik 2-3€ skiriasi kaina privacios ir paprastos, o bent man po gimdymo atrodo ir taip sunku, tai norisi komforto kuo daugiau
Mazute1989 parašė:
Sveikos, visa nestuma lankausi Mazylyje, bet gimdyti nusprendziau Klinikose, kiek zinau prasidejus gimdyvo veiklai galima, bet kur vaziuoti, bet kaip su skatinimu, …
Kur nori ten gimdai jokio siuntimo nereikia. O jei reiks skatint gimdyma tai ten klinikose ir nuspres tai daryti ar ne...
Aiste13 parašė:
Mazylio internetinej svetainej yra
Svetaineje ikainiai nera paskelbti, ar as nerandu??
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai