AgotaNelabaiBagota parašė:
Lietuvoj iki 42,kai kuriose kitose šalyse iki 45-48.
Iki 42 kompensuojamas valstybės ivf, i savo lėšomis galit kad ir 45 ar 47 daryti
Iki 42 kompensuojamas valstybės ivf, i savo lėšomis galit kad ir 45 ar 47 daryti
Ačiū jums uz atsakyma, o cia apskritai iki 42 ? kodel klausiu, nes turbut tokiame amziuje kalbnos apie kompensavima isvis nera? ir dar klausimas, ar tam būtina santuoka? Na nėra kliūčių jei nesusituoke?
J.U.R.GAA parašė:
oi va ir atsakėte is karto i mano sekanti klausima, didelis aciu.
Perlinė... parašė:
Ačiū jums uz atsakyma, o cia apskritai iki 42 ? kodel klausiu, nes turbut tokiame amziuje kalbnos apie kompensavima isvis nera? ir dar klausimas, ar tam būtina sant…
Jei nesusituokę ivf LT daro tik Nortway klinika, bet ten ir suma tikrai nemaža gausis
Perlinė... parašė:
Ačiū jums uz atsakyma, o cia apskritai iki 42 ? kodel klausiu, nes turbut tokiame amziuje kalbnos apie kompensavima isvis nera? ir dar klausimas, ar tam būtina sant…
Jeigu finansuojamam Lt tai reikia but santuokoje, Turkijoj irgi reikia
J.U.R.GAA parašė:
Čia rimtai? Nežinojau šito. Geras.
Perlinė... parašė:
Kiek zinau po metu nepastojant galima kreiptis. O jeigu buvo pastojimas rugseji bet nesekmingas tai ar gali but kad nekompensuotusu nes ale pastot imanoma buvo ir c…
Ne. Finansuoja visfiek, nes vaikučių neturit
Ne. Finansuoja visfiek, nes vaikučių neturit
As tai ju turiu tik nuo buvusio vyro o su draugu jau virs metu bandom, tai va buvau pastojus bet nesivystantis.
Perlinė... parašė:
As tai ju turiu tik nuo buvusio vyro o su draugu jau virs metu bandom, tai va buvau pastojus bet nesivystantis.
Tai jums antrinis nevaisingumas, kaip suprantu
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai