sirpsta parašė:
O tai jums, Sunmoon, su viskuo juk daug daugiau kainavo? 🤔
Klause, kiek Fet kainavo. LT,man Fet, iki 800€ su viskuo isejo.
Ivf atskiras procesas
sirpsta parašė:
O tai jums, Sunmoon, su viskuo juk daug daugiau kainavo? 🤔
Ivf atskiras procesas
SunMoon parašė:
Ivf atskiras procesas
Cia as ir klausiau🙂
Tai ta kaina, kuri vadinasi "ikelimo kaina", tai ten viskas iskaiciuota buna? Ar nebutinai?
sirpsta parašė:
Cia as ir klausiau🙂
Tai ta kaina, kuri vadinasi "ikelimo kaina", tai ten viskas iskaiciuota buna? Ar n…
Ikelimo kaina yra fiksuota,kuria susimokate. O vizitai, vaistai -atskirai mokat
SunMoon parašė:
Ikelimo kaina yra fiksuota,kuria susimokate. O vizitai, vaistai -atskirai mokat
Aciu jums, didziausios sekmes
Sveikos, merginos, gal gali kas priminti, padėti? - kaip galima PRAILGINTI ciklą? Kiek pamenu tai saldaus daug vartojimas, vynas, karšta vonia, seksas, petražolių nuoviro gėrimas - trumpina ciklą, paskatina mm ateiti greičiau, o ilgina žinau tik didelių dozių vitamino C vartojimą, gal kas žino dar kokių būdų? 🙏❤️
Mažylė1 parašė:
Sveikos, merginos, gal gali kas priminti, padėti? - kaip galima PRAILGINTI ciklą? Kiek pamenu tai saldaus daug vartojimas, vynas, karšta vonia, seksas, petražolių n…
Progesteronas. Bet cia ne pokstas, geriau nelist i organizma, nenureguliuoti hormonu sistemos. Neklausiu, kam jums, gal cia asmeniska, bet saugokit savo kuna❤️
sirpsta parašė:
Progesteronas. Bet cia ne pokstas, geriau nelist i organizma, nenureguliuoti hormonu sistemos. Neklausiu, kam jums, gal cia asmeniska, bet saugokit savo kuna❤️
Tiesiog IVF planavom pradėti vieną datą, o dabar, kai ciklas sutrumpėjo jau gaunasi visomis 4 dienomis anksčiau, o ir taip buvom skrydį anksčiau suplanavę, dar 4 dienos prieš prasidedant naujam ciklui. Na bet tikriausiai jūs teisi. Geriau pakeisim viešbučio ir skrydžio datas, ačiū 🙂♥️
Sveikos, norėjau paklausti gal zinote, ar yra kokia amžiaus riba iki kurios galima bandyti pagalbini apvaisinima? Suprantu, kad sumos skirtingos, bet kiek maždaug tai kainuoja. Buvau pastojusi, bet nesekmingai, vyro tyrimai geri, dabar kol kas bandysim stimuliacija gal to ir pakaks, bet jei ne, galvoju kalbint po truputi antra puse, nors jis pasake, kad nelabai nores, nes jau eitas kelias, ir nelabai nori vel ...
Perlinė... parašė:
Sveikos, norėjau paklausti gal zinote, ar yra kokia amžiaus riba iki kurios galima bandyti pagalbini apvaisinima? Suprantu, kad sumos skirtingos, bet kiek maždaug t…
Lietuvoj iki 42,kai kuriose kitose šalyse iki 45-48.