Noriu_noriu parašė:
O gal zinote kiek kainuoja pvz su vaistais? Kiek reikia tureti eur?
Gal kas pakomentuos,kas Santarose darė,nes aš nežinau.🙂
Noriu_noriu parašė:
Gal kas pakomentuos,kas Santarose darė,nes aš nežinau.🙂
Noriu_noriu parašė:
Aš dariausi fet. Nuo 4 cd pradėjau gert letrozole, neatsimenu kiek kainavo, kažkur iki 10 eur. Po to mokami vizitai po 31 eur, buvo 2 vizitai. Išrašė progesteroną, 1 karta per dieną žvakutes ir 2 kartus gelį, dviem savaitėm buvo apie 80 eur, pirkau eurovaistinėj Santaros. Tada buvo įkėlimas, kainavo 445 eur. Jei hcg teigiamas, tada vizitai po 64 eur kad dvi savaites ir, žinoma, progesteronas iki 12 savaitės. Dar prieš procedūrą reikėjo skydliaukės tyrimą pakartot, kainavo 21,70.
saulėtoji0 parašė:
Aš dariausi fet. Nuo 4 cd pradėjau gert letrozole, neatsimenu kiek kainavo, kažkur iki 10 eur. Po to mokami vizitai po 31 eur, buvo 2 vizitai. Išrašė progesteroną, …
Aciu labai!! O pabraizymo neatlieka darant FET? Kiek jums ikele? Ir ar buvo sekminga?
Noriu_noriu parašė:
Aciu labai!! O pabraizymo neatlieka darant FET? Kiek jums ikele? Ir ar buvo sekminga?
Aš dariau. Bet čia jau kaip jūs pati norėsite. Man kėlė 2bb ir 4ba, paaugoniki 4 ir 5, prisitvirtino vienas, puikiai augo, 12 savaitę po genetiko apžiūros rado DS, darė abortą.
Olimpiada parašė:
Sveikos, gal kuri neperseniausiai darėtes fet NW be kompensacijos? Kokia maždaug suma gaunasi su viskuom?
Apie 4000€, dariausi pernai, viskas pavyko puikiai
!
Sveikos, kiek planuoti pasitaupyti FET? Nelabai isivaizduoju. Ar labai gali skirtis sumos kiekvienai? Mano klinikoj 1250 ikelimas kainuoja. Nuo ko priklauso ar naturaliam cikle daro ar ne?
Auginu dvynius po ivf ir vis dazniau apie saldyta embrioniuka pagalvoju, ypac, kai tokia neaiski pasaulio situacija.
sirpsta parašė:
Sveikos, kiek planuoti pasitaupyti FET? Nelabai isivaizduoju. Ar labai gali skirtis sumos kiekvienai? Mano klinikoj 1250 ikelimas kainuoja. Nuo ko priklauso ar natu…
Kokioj klinikoj tiek kainuoja?
Mano atveju, iki 800€ kainavo Fet
SunMoon parašė:
Kokioj klinikoj tiek kainuoja?
Mano atveju, iki 800€ kainavo Fet
AVA Riga. Bet tai ten skirtingai buna klinikose tas ar anas iskaiciuota. Pats ivf nebuvo brangus, 4100 gavosi.
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai