J.U.R.GAA parašė:
Juk ta narė kuri klausė, aiškiai parašė jad daresi Bak
As dariausi santarose,turiu dar uzsaldytu,man kaip ir visko is naujo nereikia,todel ir sudomino kaina
J.U.R.GAA parašė:
Juk ta narė kuri klausė, aiškiai parašė jad daresi Bak
As dariausi santarose,turiu dar uzsaldytu,man kaip ir visko is naujo nereikia,todel ir sudomino kaina
gretaka1 parašė:
As dariausi santarose,turiu dar uzsaldytu,man kaip ir visko is naujo nereikia,todel ir sudomino kaina![]()
Tai bet jum tada neapsimoka FET darytis kompensuojama. Geriau jau pasilikt pilnam IVF. Na, bet aisku cia jusu pasirinkimas🙂
Pūkė2020 parašė:
Tai bet jum tada neapsimoka FET darytis kompensuojama. Geriau jau pasilikt pilnam IVF. Na, bet aisku cia jusu pasirinkimas🙂
Pritariu,fet neverta daryti su kompensacija,nes jis pigiau gaunasi nei ivf. 😊
gretaka1 parašė:
As dariausi santarose,turiu dar uzsaldytu,man kaip ir visko is naujo nereikia,todel ir sudomino kaina![]()
Fet santarose as isleidau iki patalpinimo 660 euru cia jau ir apziuros vaistai ir atsildymas
karinuxx parašė:
Sveikos mergaitės😉gal žinot kaip prisiregistruoti pas Griciu i santaras kad niekas ten ragelio nekelia vaisingumo centre,nežinau jau kiek kartų skambinau....
+37061852320 prisiskambinu visada gan greitai
Pau-La parašė:
Labukas visoms. Ar Kaune nera kas darytu ivf ?
Klinikose yra padalinys, taip pat yra privati Vaisingumo klinika, kurioje vykdoma prieziura, apziuros, bet paciom proceduroms reikia vykti i Vilniu
Pau-La parašė:
Labukas visoms. Ar Kaune nera kas darytu ivf ?
Kiek žinau tik klinikose.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai