juodukeeeee parašė:
Sveikos mamos,
Esu labai pasimetusi. Pirmagimei 10menesiu, o sužinojau, kad laukiuosi 5 sav... es…
Sveiki. Aš sužinojau, kad laukiuosi, kai pirmagimei buvo 9 mėn. Beja antrą nėštumą planavom ir užkibo iš pirmo ciklo, nors manem jog gali tekti ir palaukti. Tai žinokit aš labai laiminga, kad išėjo toks amžiaus tarpas. Sunku nebuvo, sunku gal buvo tik tuomet, kai pirmagime išėjo į darželį,o mažajai buvo pusė metų , tuomet didžioji labai sirgo darželyje kas dvi savaites, dvi serga , dvi namie , o tada ir mažoji kartu apsirgo. Tai va gal tie metai buvo sunkūs, pagalbos irgi neturėjau, vyras gan daug dirbo, vaikai sirgdavo ir žiemą, automobilio neturėjau, reikėdavo klampoti per pusnis su dvigubu vežimu iki daktarės. Bet visgi tik ši laiką atsimenu kaip sunkų. Visa kita puiku, kai du vaikai mažu amžiaus skirtumu namuose tai gali ir žaisti kartu ir viską daryti kartu. Ir dabar jau viena antrokė, kita paruošiamuke, bet sutaria labai puikiai ir visur kartu būna. Tai čia gal kiekvienam įvairiai. Bet siūlau tikrai per daug nesijaudinti, manau įveiksite.