Nekantri parašė:
As tikriausiai nebekreipsiu demesio i pilvo pamaudenimus, visos krutines jautruma ir skausma, ar vien speneliu jautruma, i pykinima, nuovargi ar kitus pozymius nes …
Man 2 ciklai laukiu toliau 🤔
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįNekantri parašė:
As tikriausiai nebekreipsiu demesio i pilvo pamaudenimus, visos krutines jautruma ir skausma, ar vien speneliu jautruma, i pykinima, nuovargi ar kitus pozymius nes …
Man 2 ciklai laukiu toliau 🤔
Bribri parašė:
2 savaitės iki mėnesiniu pradėjo labai skaudėti krutinę, ji ir padidėjus, pastangrėjus. Ar tai ovuliacijos pozymiai ar jau prisisvajojau anksciau laiko?Anksciau…
Jei menesines reguliarios tikrai krutine skauda ne del nestumo. Juk dar implantacija net neivyko
Bribri parašė:
2 savaitės iki mėnesiniu pradėjo labai skaudėti krutinę, ji ir padidėjus, pastangrėjus. Ar tai ovuliacijos pozymiai ar jau prisisvajojau anksciau laiko?Anksciau…
Taip, turetu buti ovuliacija, pats laikas bandyti pastoti 😉
Zivileee parašė:
Merginos, man yra 4-5 savaitė, bet vis jauciu padilgčioja tai sonus, tai pilvo apacia pamaudzia, jausmas, kad susirgsium ar čia normalu? 😊 pirmas leliukas nežinau k…
Gimda pleciasi, labai normalu.
Sveikutės, tos kurios pastojote ar pilve jautet kažką praėjus keletai dienų. Nes mes su vyru ir prieš ir po ov turėjom santykius, o šiandien visą dieną kairėje pilvo apačioje kažką jaučiu toks įdomus jausmas. Galvoju gal prieš mm, bet iki jų dar beveik 2sav. Nežinau 🤷♂️ 🤭
Sofija 2 parašė:
Sveikutės, tos kurios pastojote ar pilve jautet kažką praėjus keletai dienų. Nes mes su vyru ir prieš ir po ov turėjom santykius, o šiandien visą dieną kairėje pilv…
Na ka jus ten galit jausti, tik tiek laiko tepraejus.
Spermiukai gal kiausinelio net nepasieke dar.
Sveikos merginos. Ne nežinau nuo ko pradėt.. Paskutinės mm buvo 24d geguzes. Numatomos už savaitės tad laukiu.myliuka darėm 2birzelio.ov buvo 9d.su vyru naudojam NLA.zinau kad maža tikimybė bet nuo penktadienio vakaro labai pasidarė jautri krūtine.nakti į šeštadienį nuo spenelio skausmo net pabudau. Seip būna tik šonai jautrus. Sendien jau ir pilva pamaudzia ir strenos jaučiasi. Kaip jūs manot tai pms.?taip dar kartėlį norėčiau pabūti nestuke 😊
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai