LinuteA parašė:
ten yra pas tawe nustatymuose. Pridek pilwuka zymi ir nuo kada planuoji. o mes pastojom po 4men3saw ir be jokiu witaminu ir kitu dalyku.![]()
sveikinu
o as manau jau karts per daug apie tai galvoju
bet itaip neiseina..
LinuteA parašė:
ten yra pas tawe nustatymuose. Pridek pilwuka zymi ir nuo kada planuoji. o mes pastojom po 4men3saw ir be jokiu witaminu ir kitu dalyku.![]()
sveikinu
o as manau jau karts per daug apie tai galvoju
bet itaip neiseina..
ramuma parašė:
papasakok kaip sekesi? Ar reikejo eileje stoveti? Kiek laiko reikejo nesimylejus buti pries atliekant tyrima? Ar dareisi pilna ir ar koncultacija i kaina itraukta? Ar issamiai pasake isvadas ar tik tiek, kad jusu spermiukai geri?Aciu uz informacija
![]()
Susilaikymas turi būti nuo 3 iki 5d. Eilėj nereikia būti, iš anksto užsirašai, paskiria laiką ir atvyksti.
Pilną darėmės mokėjom 100lt ar 150lt žinok nepamenu tiksliai.... Truputį pakomentavo gydytoja, na kur priėmė tyrimą, o visą kitą turėjo papasakot gydytoja pas kurią lankiausi.... Išsamiai nieko nenupasakojo, tiesiog pasakė kad viskas gerai, tačiau man kėlė įtarimą, nes spermiukai buvo 94proc. potologiniai.... Kuomet apsilankiau Marijampolėj pas ginekologę ir parodžiau tyrimus ji mum pasiūlė vitaminus gerti arba kreiptis pas urologą (ko Kaune net nepaminėjo)....
Tuske9 parašė:
Susilaikymas turi būti nuo 3 iki 5d. Eilėj nereikia būti, iš anksto užsirašai, paskiria laiką ir atvyksti.Pilną darėmės mokėjom 100lt ar 150lt žinok nepamenu tiksliai.... Truputį pakomentavo gydytoja, na kur priėmė tyrimą, o visą kitą turėjo papasakot gydytoja pas kurią lankiausi.... Išsamiai nieko nenupasakojo, tiesiog pasakė kad viskas gerai, tačiau man kėlė įtarimą, nes spermiukai buvo 94proc. potologiniai.... Kuomet apsilankiau Marijampolėj pas ginekologę ir parodžiau tyrimus ji mum pasiūlė vitaminus gerti arba kreiptis pas urologą (ko Kaune net nepaminėjo)....
tai kaip suprantu geru spermiuku tik 6proc?
Tuske9 parašė:
Susilaikymas turi būti nuo 3 iki 5d. Eilėj nereikia būti, iš anksto užsirašai, paskiria laiką ir atvyksti.Pilną darėmės mokėjom 100lt ar 150lt žinok nepamenu tiksliai.... Truputį pakomentavo gydytoja, na kur priėmė tyrimą, o visą kitą turėjo papasakot gydytoja pas kurią lankiausi.... Išsamiai nieko nenupasakojo, tiesiog pasakė kad viskas gerai, tačiau man kėlė įtarimą, nes spermiukai buvo 94proc. potologiniai.... Kuomet apsilankiau Marijampolėj pas ginekologę ir parodžiau tyrimus ji mum pasiūlė vitaminus gerti arba kreiptis pas urologą (ko Kaune net nepaminėjo)....
nu bet matai gyvates, pinigus lupa, o komentuoti konkreciai nekomentuoja
. Ginekologe viska paaiskino? Ka reiskia 94 proc potologiniai? Visai neaktyvus? Nu bet nieko sau viskas gerai... va taip pasitikejimai daktarais ir tinka.. o kur dar moki ir spyga gauni, tavo reikalas ir aiskinkis, tai blyn uz ka pinigai mokami
Kaip sugalvojote nuvykti issitirti spermiukus? Kilo kokie itarimai?
ramuma parašė:
nu bet matai gyvates, pinigus lupa, o komentuoti konkreciai nekomentuoja. Ginekologe viska paaiskino? Ka reiskia 94 proc potologiniai? Visai neaktyvus? Nu bet nieko sau viskas gerai... va taip pasitikejimai daktarais ir tinka.. o kur dar moki ir spyga gauni, tavo reikalas ir aiskinkis, tai blyn uz ka pinigai mokami
![]()
Kaip sugalvojote nuvykti issitirti spermiukus? Kilo kokie itarimai?
nu kiek esu apie ta kinika girdejusi tai ji brangininke labai yra ir daugiau nieko gero
nu aisku cia is mano varpines sakau ka esu girdejusi, kitiems gl ir gerai ten viskas
ramuma parašė:
labas rytas,
mano mm trunka 7 dienas (su tepliojimu)
o prasidejo 3 diena
butu labai smagu kartu patapti nestukem
ir kuo musu daugiau butu, tuo smagiau butu
![]()
Del antibijotiku labai dziaugiuosi, kad ir laiku pradejo gerti ir ilgia nereikes laukti
sugadino puse praejusio menesio liga, tikiuosi si nesugadins jau
o kaip tavo liga? Ar jau pasveikai?
Sveikute
na tikiuosi ,kad si menesi ir tau ir man atnes dziaugsmo i namus
As ausies uzdegima greitai issigydziau su tom sultim svoguno ...
aisku kvapas nekoks to svoguno ausy ,bet 3 dieneles ir buvau sveika kaip agurkas
Emilija parašė:
nu kiek esu apie ta kinika girdejusi tai ji brangininke labai yra ir daugiau nieko geronu aisku cia is mano varpines sakau ka esu girdejusi, kitiems gl ir gerai ten viskas
![]()
Emilija, o gal gali kokia kita klinika parekomenduoti
? du neigiami atsiliepimai pliuso tikrai neduoda
zaliaake16 parašė:
Sveikutena tikiuosi ,kad si menesi ir tau ir man atnes dziaugsmo i namus
![]()
As ausies uzdegima greitai issigydziau su tom sultim svoguno ...aisku kvapas nekoks to svoguno ausy ,bet 3 dieneles ir buvau sveika kaip agurkas
![]()
pirma karta girdziu, kad ausies uzdegima taip greitai galima issigydyti
dziaugiuosi uz tave ir sekmes kurybiniame procese
ramuma parašė:
pirma karta girdziu, kad ausies uzdegima taip greitai galima issigydytidziaugiuosi uz tave ir sekmes kurybiniame procese
![]()
na greit isejo issigyti ,keista bet saunu ...
Dekui mano mmm jau pasibaige vakar nakty
siandien ne lasiuko
tai ryt ND atlikineti pradesim intensyviai
O tau linkiu greiciau sulaukti ND darymu maratona
(tikiu ,kad sis menuo bus lemtingas -juk visgi sventes arteja )
planuoji kas diena ND atlikineti?
tu man daug optimizmo suteiki
aciu
kad tik tas spermiukas stiprus butu ir isitvirtintu pas mane pilvelyje, va cia tai butu pati didziausia svente.. ir noriu tiketi kad mes abi gausim po dovana
ir mano visi tyrimai taip ir bus neatlikti
20 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai