xaciux parašė:
nu jo statistika 2010 tebuvo 2ar 3 vardai dabar aisku turetu dauget jauir man patinka mano miliukas
o va cia mano dukryte
![]()
oij kokia didele, man kazkada rodei visai mazutes
xaciux parašė:
nu jo statistika 2010 tebuvo 2ar 3 vardai dabar aisku turetu dauget jauir man patinka mano miliukas
o va cia mano dukryte
![]()
oij kokia didele, man kazkada rodei visai mazutes
xaciux parašė:
o va cia mano dukryte
![]()
Wow kokia grazute
Simonele parašė:
devyni metai jau cia su vienu metu pertrauka,kai gyvenom LietuvojeMes salia Almerijos, beveik ispanijos pietuose. Gal kada bususi ispanijoje
![]()
Mes vis norim nuvaziuoti i ispanija bet vis nenutaikom laiko kad nebutu per karsta
planuojam dabar i turkija rugsejo gale vaziuoti nes vienintele vieta paziurejom kad bus silta tokiu metu nes as manau ispanijoj jau rugsejo 28 atsalineja nelabai pasidegintume?
su mielu noru i ispanija nei i turkija
rutis82 parašė:
Mes vis norim nuvaziuoti i ispanija bet vis nenutaikom laiko kad nebutu per karstaplanuojam dabar i turkija rugsejo gale vaziuoti nes vienintele vieta paziurejom kad bus silta tokiu metu nes as manau ispanijoj jau rugsejo 28 atsalineja nelabai pasidegintume?
su mielu noru i ispanija nei i turkija![]()
i Egipta vaziuokit, ten rugsejo men bus neper karsta ir nesalta
mes buvom Egipte kovo pabaigoje tai ten buvo +30, labai patiko
rugsejo men ispanijoje dar nesalta, na jei skrisi i barselon,tai ten zinoma salciau, bet ziurint Malaga, Cadiz, ten tikrai karsta. mes cia dar ir lapkriti maudemes. Manau Rugsejo pabaiga geras metas vykt i ispanija.
Noreciau i Egipta
bet man uztektu ir 20 silumos. tiek pavargau nuo tu karsciu,kad apie lietuviska ziemuze svajoju
Egiptan reikia ilgiau nei savaitej
jo Egiptas mano svajone nuvaziuoti ten piramides kruzas ummm viena diena
o mes si men geguzes men buvom graitijoj gretoj labai faina buvo buvom viezbuti Arminda ten net vedejai programu du lietuvej mergina ir vaikinas labai linksma buvo ir viezbutis fainas tvarkingas ir jura prie pat
jei vaziuociau i greta tai tik ten
Simonele parašė:
rugsejo men ispanijoje dar nesalta, na jei skrisi i barselon,tai ten zinoma salciau, bet ziurint Malaga, Cadiz, ten tikrai karsta. mes cia dar ir lapkriti maudemes. Manau Rugsejo pabaiga geras metas vykt i ispanija.
Noreciau i Egiptabet man uztektu ir 20 silumos. tiek pavargau nuo tu karsciu,kad apie lietuviska ziemuze svajoju
![]()
Sakai imanoma pas jus dar rugsejo gale spali pasideginti? ehem pranesiu draugiai ir saviskiui gal pasikeis planai nes turkijoj kazkaip baisu prisiklausiau ten viezbuciai nekokie o kainos milijonines kaip pagalvoji mes i graikija 4* viezbutis ir skrydis buvo £780 berots o cia i kazkokia turkija 3* dviem virs £900 ir dar daugiau
Simonele parašė:
Noreciau i Egiptabet man uztektu ir 20 silumos. tiek pavargau nuo tu karsciu,kad apie lietuviska ziemuze svajoju
![]()
Lietuvisku oru pasiilgai?
man tai tik duok silumos
labai nemegstu saltu ir niuriu dienu kaip cia,, tai egipte dziaugiausi
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai