nu tada nzn nzn kas tau yra nu ziurek kaip toliau jausies nes jei jau normalios mmmm tai turbut kad neesi.....nors kas zino visko ivyksta siam pasauly
va ziurejau laika jeremy kyle show ir atejo porele darytis DNR testa nes buvo itarimu ar jis tevas ar ne nes per skana pasake kad ji 7savaites nescia kai jie buvo tik 4savaites kartu (ar pan) ir ka DNR parode kad jis tevas tai ir vedejas pasake per 30 darbo metu pirma karta biologija buvo neteisi
ar kazkaip panasiai
kad pagal tyrimus scanus vaikas negali buti jo o dnr parode kad yra
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

O apie vardus tai kaip matau visos kazka tai tokio turite, o as kazkaip ne dar... Mano brangusis tai noretu vardo Majus berniukui, bet man kazkaip nzn, as kazkaip noriu tokio tikro vardo... Vat man patinka vardas Herkus kazkodel, bet mano drauge neseniai savo sunui uzdejo, tai kazkaip nesinori to vardo is jo skolinti... Be to jeigu zadu pasilikti Londone gyventi, tai man reikia kazkokio tarptautinio vardo, nes as pavyzdziui su savo vardu cia ziaaaauriai vargstu, ne vienas anglas dar is pirmo karto jo neistare, o kad ir is po 100 kartu tas vardas mano visiskai iskraipytas buna