2012.08.08 01:09 (prieš 13 m.)
zaliaake16 parašė:
Sveikutes kas dar nemiegate ...Zinokit tas laukimas ir nezinojimas mane zudo :/ Stengiuosi suzinoti viska kas tik imanoma is jusu mielosios
Kaip kazkuriam forume mynejau pagal raudonaji kalendoriu mmm turejo buti 3d.o pagal mane 7d. tad va nei 3d. nei 7d. nesulaukiau mmm.tikiuosi ju ir nesulauksiu.Bet va kas mane kankina va tiesiog turiu tu NT ir negaila juos gadinti tik tiek ,kad tas nusivilimas dazniausiai aplanko ir dabar sugadinau NT (nors tureciausi darytis ryte ,bet )...Sugadinau NT (clearblue) ir lyg matesi labai neryskus + bet po kiek laiko atrodo sitaip ir mano akimis lyg ir matosi + ,bet nesuprantu :.( man niekada nevelavo mmm,ir areoles nebuvo tokios dideles ir ryskios i spenelius tai beprotiskai skauda.patarkit mielosios
prasau
Zaliake, kuo graziausias vaiduokliukas
net apsiasarojau, itariu,jei butum dariusi ryte butum pamaciusi tikrai daug ryskiau
kai fainiai, tikiuos po keliu dieniu bus jau nebe vaiduokliukas, II ryskus
sian ir as pamciau vaiduokliuka, bet tikrai ne toki rysku kaip tavo,mano vos iziurimas buvo. bet man tik 10 dien apo ov, tad ... bet mmm laikas jau kaip ir turi buti. kelinta tau si ciklo diena?
ki finiai