Juoda orchidėja parašė:
Ar brangus tas testukas?![]()
Na ebay galima nusipirkti uz 16 e bet as pirkau uz 25 dolerius
Juoda orchidėja parašė:
Ar brangus tas testukas?![]()
Na ebay galima nusipirkti uz 16 e bet as pirkau uz 25 dolerius
Mabelle parašė:
Skaičiau, kad 10sav parodo tie testukai lytį, bet dar priklauso kokios firmos![]()
Sitas testas nuo 6 sav rodo o ir yra kitoks kuris nuo 10 sav parodo va sitie nuo 10 sav
braskyte25 parašė:
Sitas testas nuo 6 sav rodo o ir yra kitoks kuris nuo 10 sav parodo va sitie nuo 10 sav m.youtube.com/watch?v=fdcuRwUMdqs
aaa, tai vadinas čia ne Lietuvoj toks malonumas yra
na turėsim minty, jei kada prireiks
Juoda orchidėja parašė:
aaa, tai vadinas čia ne Lietuvoj toks malonumas yrana turėsim minty, jei kada prireiks
![]()
Ne lt ju nera , airijoje tai pat nera teko siustis is amerikos
braskyte25 parašė:
Ne lt ju nera , airijoje tai pat nera teko siustis is amerikos![]()
ir ko tik neprimasto tom smalsiom ir nekantriom mamytėm
anzeliux parašė:
Sveikinu kurios pagavo zirniuka neskaiciau nes 3 dienas be elektros buvom o jau kai prirasot:))))
labas, o kaip tavo savijauta?kaip sumusimai?
braskyte25 parašė:
Sitas testas nuo 6 sav rodo o ir yra kitoks kuris nuo 10 sav parodo va sitie nuo 10 sav m.youtube.com/watch?v=fdcuRwUMdqs
aha apie šiuos teko girdėti
sveikos mergaites ;) kaip gyvenat? seniai cia lankiausi
mano mmm veluoja sesta diena, vakar dariausi NT, bet deja neigiamas
nesuprantu kas man cia darosi, kalbejau vakar su ginekologe, kad gali dar nestumo nerodyti, kad kartoti testa po 5dienu, tai ka dabar jau teks palauksti ;) gal kam taip buvo kad nerode? pas mane mmm net nesimato, isskyru atsirado, maudena pilvuka triuputi, bet nepastoviai, galva skaudet uzeina karts nuo karto. Nuotaika klaiki, pastaruoju metu tik maniskis pasako ka netaip iskart asaros... net pati nezinau del ko.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai