sweet_lemon parašė:
Taip sako, negaliu nei patvirtinti, nei paneigti![]()
Naudojau ta geli su pirma kol pastojau ir dabar kartais. Na sakyciau neblogai su juo. Pvz man tai daug maziau to turto isbega kai ji panaudojam
sweet_lemon parašė:
Taip sako, negaliu nei patvirtinti, nei paneigti![]()
Naudojau ta geli su pirma kol pastojau ir dabar kartais. Na sakyciau neblogai su juo. Pvz man tai daug maziau to turto isbega kai ji panaudojam
Linute37 parašė:
Naudojau ta geli su pirma kol pastojau ir dabar kartais. Na sakyciau neblogai su juo. Pvz man tai daug maziau to turto isbega kai ji panaudojam![]()
O tas gelis suteikia dregmes normaliai?
neteka ten upeliais?;)))
Linute37 parašė:
Naudojau ta geli su pirma kol pastojau ir dabar kartais. Na sakyciau neblogai su juo. Pvz man tai daug maziau to turto isbega kai ji panaudojam![]()
Dar skaičiau, jog panašaus tipo Preseed giriamas, bet Lietuvoj niekur neužmačiau jo.
P.S. Labai gražus jūsų dukrytės vardas
Brunetta parašė:
O tas gelis suteikia dregmes normaliai?neteka ten upeliais?;)))
esam bande tai man vyras sakydavo, kad jau per daug ten visko kai ir taip vaisingos dienos
RedLips parašė:
Kur kreiptis norit isitirti hormonus ir skydliauke Lietuvoj privaciai? Net neisivaizduoju kur tai atliekama. Kadangi negyvenu LT, tai per seimos daktara netinkamas …
Hormonu tyrima galit atlikti privacioje laboratorijoje, siandien kaip tik buvau Antejoj, pridaviau krauja lytiniu ir skydliaukes hormonu tyrimui, ten maciau ir skydliauke echokospuoja.
Pozityve parašė:
dar ir i kokius konservus![]()
AČIŪ
Mireta. 30 parašė:
Taip 30 dienu. Buvo balandzio 15. O kaip jums? O butu smagu, kad laukyi tuo paciu metu reikia
Bella parašė:
Širdingai ačiū Jūms labai už atsakymątruputėli nusiraminau gal ir viskas gerai
![]()
Zinoma, kad viskas gerai
megaukites!!
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai