stricka parašė:
As po antro 45 sveriAu. Tai va per 5m vos 51 pasiekiau. O ugis 165
Mano ugis irgi 165 ir svoris toks pat
tai man noretusi krutines didesnes ir siknos
stricka parašė:
As po antro 45 sveriAu. Tai va per 5m vos 51 pasiekiau. O ugis 165
Mano ugis irgi 165 ir svoris toks pat
tai man noretusi krutines didesnes ir siknos
InMau parašė:
Sis ciklas ilgesnis buvo, 32 dienos. Ar gali uzveluoti kelias dienas del ot darymo? Kazkada Morkele buvo minejusi...
![]()
manau, kad konkreciai del ot darymo tikrai ne, bet su juo susijes stresas ir pns. nes as pati kai pradejau ot ir bkt, tai man 4d pavelavo, sekanti 5d, o po to grizau i ritma, nes as jutau jauduliuka ypac del bkt, nes reikejo visada tuo paciu laiku, laika nusistaciau 6:25 ir matuoti pradejau su gyvsidabriniu, tai ypac savaitgaliais baime budavo, kad neuzmigciau su juo, o ir ov savotiskas stresiukas, tai vandens stengiausi pora val negerti i vc neiti ir pns. toks jauduliukas, del kurio manau ir susivelina.
G.Z. parašė:
Mano ugis irgi 165 ir svoris toks pattai man noretusi krutines didesnes ir siknos
![]()
Pas mane papi lyg ir yra bet va subines ne
Aadela parašė:
manau, kad konkreciai del ot darymo tikrai ne, bet su juo susijes stresas ir pns. nes as pati kai pradejau ot ir bkt, tai man 4d pavelavo, sekanti 5d, o po to griza…
Tai ta ir turejau omenyje kad stresas uzvelina. Man iprastai pries p ciklas trukdavo 30 dienu, o sis buvo 32...tad ir galvoju ar ne ot kaltas
O kaip galvojat ar antra ciklo faze 14 dienu nera per trumpa?
Brunetta parašė:
Sveikos, merginos! O kai pasirodo kiausinio baltymo isskyros, tai ivykilo ovuliacija ar dar tik bus?
Turetu dar butu
InMau parašė:
Tai ta ir turejau omenyje kad stresas uzvelina. Man iprastai pries p ciklas trukdavo 30 dienu, o sis buvo 32...tad ir galvoju ar ne ot kaltas![]()
nesu ase siuose reikaluose, bet kiek pamenu Morkele buvo sakiusi, kad anot napro tai geras. vat pas mane antra dalis budavo 9-10d tik. tai vat del to si cikla nusprendziau ta progesterona pameginti, bet vilciu is vis nebeturiu nes nebeusprantu to savo prl. tai dbr lauksiu keliones i vln ar kauna. tik nzn del endo ar i vln pas kazakeviciu ( atrodo tokia pavarde) ar i kns pas francaite. truputi noriu atsipusti nuo tu planu, nes paskutiniai du menesiai psichologiskai per sunkus nuo tu visu tyrimu ir pns.
InMau parašė:
Turetu dar butu![]()
taip taip
jos pasirodo dazniausiai likus kelioms dienoms iki O!
Aadela parašė:
taip taipjos pasirodo dazniausiai likus kelioms dienoms iki O!
Supratau! Tada zinosiunkada ND atlikinet;)
Aadela parašė:
nesu ase siuose reikaluose, bet kiek pamenu Morkele buvo sakiusi, kad anot napro tai geras. vat pas mane antra dalis budavo 9-10d tik. tai vat del to si cikla nuspr…
Man tas pats...noriu poilsio, atsipalaiduot ir maziau galvot
bet si men noriu pasidaryt bent kazkokius pagrindinius hormonu tyrimus, kad ramiau butu paciai. Gal jus patartumet ka galeciau issitirti, nuo ko pradeti?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai